Haberler

    Real Madrid Zirvedeki Yerini Koruyabilecek Mi?

    Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Cordoba, Cumartesi günü İspanyol devi Real Madrid'i ağırlayacak.

    İspanya La Liga'nın 20. hafta mücadelesinde Real Madrid, ligin az galibiyet alan ekiplerinden Cordoba'ya konuk olacak.

    Cumartesi günü oynanacak müsabaka öncesi Madrid ekibi, bir maç eksiğine rağmen bir puan fazlasıyla ikinci sıradaki Barcelona'nın önünde liderliğini koruyor. Ocak ayı içinde düzenlenen Kulüpler Dünya Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Carlo Ancelotti'nin öğrencileri, fikstürü bu yüzden bir maç geriden takip ediyor.

    Los Galacticos'un 22 maçlık müthiş galibiyet serisi, 2-1'lik Valencia yenilgisiyle son bulurken, ardından Atletico Madrid'e karşı İspanya Kral Kupası'nda da üstünlük kurmayı başaramamış ve iki maç sonunda 4-2'lik sonuçla turnuvaya veda etmişti.

    Kötü günler geçiren İspanyol devi, geçen hafta La Liga'da Getafe'yi 3-0 yenerek zirvedeki yerini korumuş ve moral depolamıştı.

    İtalyan teknik adam, bugün düzenlediği basın toplantısında, "Her şey planladığımız gibi gidiyordu. Bu uzun bir sezon ve topu gözünüzden bir an olsun ayırmamanız lazım. Daha ilerisine takıldığınızda böyle sonuçlar alabiliyorsunuz." dedi.

    Madrid ekibinde Pepe ve Luka Modric'in tedavileri devam ediyor. Portekizli savunmacı, Atletico maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle Getafe maçını kaçırmıştı. Hırvat orta saha, ise Kasım ayından bu yana sakatlıklarla boğuşsa da ikili yeşil sahalara dönmek için gün saymaya başladı.

    Bütün sıkıntılara rağmen Madrid ekibi, Estadio Nuevo Arcangel'a yine favori olarak gidecek. Tam 42 yıl sonra tekrar La Liga'ya yükselen Cordoba, bu sezon pek de istediği sonuçları elde edemedi ve puan tabelasında 14. sırada bulunuyor.

    Ocak ayında iyi bir çıkış yakalayan Miroslav Djukic'in talebeleri, Granada ve Rayo Vallecano'yu devirirken, Eibar ile 1-1 berabere kalmayı başardı. Bu puanlarla beraber düşme hattından bir nebze olsun uzaklaşan ev sahibinde bu performansı biraz da kaleci Juan Carlos'un üstün başarısına borçlu.

    MUHTEMEL KADROLARCordoba'nın muhtemel ilk 11'i: Carlos, Gunino, Pantic, Crespo, Edimar, Deivid, Rossi, Bebe, Cartabia, Ghilas, AndoneReal Madrid'in muhtemel ilk 11'i: Casillas, Marcelo, Ramos, Varane, Carvajal, James, Kroos, Khedira, Ronaldo, Benzema, Bale

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Carlo Ancelotti Real Madrid Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title