Haberler

    Real Madrid'in Hedefi Allegri

    SPORCOPE DIŞ HABERLER – İtalyan basınına göre Real Madrid, kulübün şu anki teknik direktörü Zinedine Zidane ile yola devam etmeme kararı aldı.

    SPORCOPE DIŞ HABERLER – İtalyan basınına göre Real Madrid, kulübün şu anki teknik direktörü Zinedine Zidane ile yola devam etmeme kararı aldı. Bu sezon lig ve kupa yarışından kopan ve formsuz bir görüntü çizen Real Madrid, yeni sezonda her alanda zirveye oynayacak bir takım yaratmak istiyor. Madrid ekibi bu hedef doğrultusunda, Juventus'un teknik direktörü Massimiliano Allegri'nin peşine düştü.

    Sezon başına 7 milyon euro

    Haberlere göre, Real Madrid Allegri'ye sezon başı 7 milyon euro'luk bir kontrat önermeyi ve başarılı teknik adamı Bernabeu'ya getirmeyi düşünüyor.

    Allegri'nin adı bir dönem İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea ile anılsa da, İngiliz ekibinin bir diğer İtalyan teknik adam Antonio Conte ile anlaştığı konuşuluyor.

    Alternatifleri Löw ve Pochettino

    Massimiliano Allegri, Juventus ile oldukça başarılı bir performans göstermiş ve geçtiğimiz sezon ligi ve kupayı kazanmıştı. Şampiyonlar Ligi'nde finale yükselmeyi başaran Juventus, Barcelona'ya boyun eğmekten kurtulamamıştı. Bu sezona kötü başlayan Juve, sezon ilerledikçe vitesi artırdı ve müthiş bir galibiyet serisiyle ligde zirveye oturdu. Kupada ve Şampiyonlar Ligi'nde de devam eden İtalyanlar'ın bu performansı Madrid'in ilgisini çekti. Mor Menekşeler, Juventus'un Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Bayern Münih maçının ardından İtalyan teknik adama teklif yapacak.

    Gazzetta dello Sport'un haberine göre İspanyol devi, Allegri'ye sezon başına 7 milyon euro'dan 3 yıllık bir sözleşme önerecek. 48 yaşındaki İtalyan çalıştırıcının alternatifleri ise Almanya Milli Takımı teknik direktörü Joachim Löw ve Tottenham Hotspur teknik direktörü Mauricio Pochettino olarak belirlendi.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Massimiliano Allegri Zinedine Zidane Real Madrid Juventus Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title