Haberler

PTT 1.lig

PTT 1.Lig takımlarından Boluspor’da bugün yapılan olağanüstü kongrede, yeni kulüp başkanı Savaş Abak oldu.

PTT 1.Lig takımlarından Boluspor'da bugün yapılan olağanüstü kongrede, yeni kulüp başkanı Savaş Abak oldu.

Ligin ilk yarısında sıkıntılı günler geçiren ve geçtiğimiz haftalarda olağanüstü kongre kararı alan Boluspor'da meraklı bekleyiş sona erdi. Mevcut başkan Mehmet İnceayan'ın görevi bırakmasından sonra olağanüstü kongre kararı alındı. Boluspor Tesisleri'nde düzenlenen kongreye CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu, Boluspor Eski Başkanları Yılmaz Becikoğlu, Yener Bandakçıoğlu, Emin Semercioğlu, Necip Çarıkçı, Abdullah Abat, mevcut başkan Mehmet İnceayan, çok sayıda eski ve yeni yöneticinin yanı sıra kongre üyeleri katıldı.

Divan Başkanlığı'nı Yener Bandakçıoğlu, yardımcılığını ise Necdet Gören ve Emin Semercioğlu'nun yaptığı kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Törende ilk konuşmayı mevcut başkan Mehmet İnceayan yaptı. Ligin ilk devresinde Boluspor'un 6 ila 10'ncu sıra arasında yer alacağını ancak bunu başaramadıklarını belirten İnceayan, Pazartesi günü 1 milyon 200 bin TL ödeme yapılması gerektiğini vurguladı. Eski yönetime teşekkür eden ve yeni başkan Savaş Abak'ın taşın altına elini değil kafasını soktuğunu belirten İnceayan, "Boluspor 1965'ten beri var. Hep de var olacak. Altyapıda iki takımımız grup şampiyonu oldu. Altyapımızda 64 oyuncumuz yemek yiyor ve idman yapıyor. Boluspor'un geleceği parlaktır. Bizim şu anda ligde ilk 6 ila 10'ncu sırada yer almamız gerekiyordu. Ancak bunu başaramadık. Bize destek olan bütün kesimlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Tek listeyle girilen seçimde açık oylama sonucu Savaş Abak ve yönetimi göreve seçildi. Delegelere seslenen çiçeği burnunda Boluspor Başkanı Savaş Abak, "Sıkıntılı günler geçiren kulübümüz olağanüstü kongre kararı aldı. Bu süreçte kimse Boluspor'a sahip çıkmadı. Bizler genç isimler olarak Boluspor'un sahipsiz kalmayacağını göstermek için aday olduk. Bu hareketimizle Boluspor Kulübü'nün sahipsiz kalmayacağını gösterdik. Herkesten bize güvenmelerini ve bizleri desteklemelerini istiyoruz. İnşallah Boluspor layık olduğu yere gelecek" şeklinde konuştu. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Emin Semercioğlu İbrahim Özçimen Tanju Özcan Boluspor Spor Haberler

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

Bakmadan Geçme

İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var? 27 Temmuz 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, KARİYER, SAĞLIK burç yorumları! 27 Temmuz burç yorumları nedir? Kripto emojileri X platformundan kaldırıldı mı? Kripto emojileri neden kaldırıldı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 26 Temmuz günün maçları nereden izlenir? İstihare namazı nasıl kılınır? İstihare namazı kaç rekat? İstihareye nasıl yatılır? Rüyada gül görmek ne anlama gelir? Rüyada kırmızı gül görmenin anlamı nedir? SearchGPT nedir? SearchGPT nasıl kullanılır, özellikleri neler? Koç kadını ve Terazi erkeği uyumlu mu? Koç kadını ve Terazi erkeği aşk uyumu nedir? Koç kadını ve Terazi erkeği anlaşabilir mi ?
İmamı okla vuran saldırgan, şortlu birinin namaz kılmasına sinirlenmiş

İmamı okla vuran saldırgan, şortlu birinin namaz kılmasına sinirlenmiş

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title