Haberler

    Popovich Zaza'ya Öfke Kustu!

    Güncelleme:

    San Antonio Spurs koçu Gregg Popovich, Kawhi'nin sakatlığına sebep olan Warriors pivotu Zaza Pachulia için ağır sözler söyledi.

    San Antonio Spurs koçu Gregg Popovich, dün gece takımın süperstarı Kawhi Leonard'ın Golden State Warriors'a karşı oynanan Batı Konferansı Finallerinin 2. maçında oynayamayacağını duyurdu ve sakatlığa sebep olan Warriors pivotu Zaza Pachulia'nın yaptığının "tehlikeli" ve "sportmenlik dışı" olduğunu açıkladı.

    Geçtiğimiz gün MR çekilen Kawhi'ın şimdilik ne zaman parkeye döneceği belli değil. Popovich, durum için "MR sonuçlarına bakacağız ama büyük ihtimalle yarın (bugün) oynamayacak." şeklinde konuştu.

    Popovich, aynı zamanda Pachulia'nın Kawhi'ın sakatlanmasına neden olan hareketi için ise lafını hiç esirgemedi ve şunları anlattı:

    "İki adım attıktan sonra ayak ile öne doğru çıkmak uygun değil. Bu tehlikeli ve sportmenlik dışıdır. Kimse kimseye böyle bir şey yapmaz."

    "Bu bahsettiğimiz bireyin geçmişte de bu tarz vukuatları oldu. Geçmişteki Dallas maçlarında Patty Mills'ı dirseklediği pozisyona bakabilirsiniz. Bir pozisyonda Kawhi'ı yere düşürüp kolunu sıkıştırmaya çalıştığı bir an var. Orada kolunu kırabilirdi. Şu anki takım arkadaşı David West'e, Zaza Dallas'ta oynarken işlerin nasıl yürüdüğünü, ve ikilinin nasıl kapıştığını sorun."

    "LİGİN EN İYİ TAKIMIYLA OYNUYORUZ"

    "Sonra da geçmişte yaptıklarını ve dün gece yaptığının bir takım için ne manaya geldiğini düşünün. Ligin yıllar önce yasakladığı ve aşırı dikkat kesildiği doğal olmayan bir olay ve Kawhi oynayamıyor olacak."

    "Ve bununla ilgili ne düşündüğümüzü bilmek mi istiyorsunuz? Takıma karşı şansımızı azalttığını falan? Muhtemelen ligin en iyi takımıyla oynuyoruz. Doğu'da ne olduğunu bilmiyoruz. ve 10 kişiden 9.75'i Warriors'ın Spurs'ü yeneceğini tahmin ediyor. Yani, gayet güzel bir sezon geçirdik, playofflarda da fena oynamadık ve daha iyiye gittiğimizi düşünüyorum. Üçüncü çeyrekte 23 sayı öndeydik ve Kawhi da böyle bir hareket sonrası düştü. Şimdi şansımız azalıp azalmadı diye merak mı ediyorsunuz? ve ne hissettiğimizi? İşte böyle hissediyoruz."

    "BEN GÖRDÜĞÜMÜ UMURSARIM"

    Popovich'in, Pachulia'nın bu tehlikeli hareketi ile "zarar verme niyeti olmadığını" söylese de, yanıtı şu oldu:

    "Niyetinin ne olduğu kimin umurunda? Kasıtsız adam öldürme diye bir şey duydunuz mu? Yine de hapse girersiniz. Biriyle mesajlaşırken birini öldürseniz bile, niyetiniz bu olmasa da bu böyledir. Benim umursadığım gördüklerimdir. Neler olduğudur. Geçmişte olanlar ise bu durumu daha da şiddetlendiriyor ve beni daha da sinirlendiriyor."

    Leonard, Pachulia'nın şutunu savunmak için zıplaması sonrası, Kawhi'ın indiği yere ayağını koyarak Spurs süperstarının sakatlanmasına sebep olmuştu.

    (Sporx)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    San Antonio Spurs Zaza Pachulia Kawhi Leonard Dallas Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title