Haberler

Peter Maes'ten Trabzonspor'a Övgü

Lokeren Teknik Direktörü Peter Meas, Trabzonspor’un Kharkiv ve Legia Warszawa’dan daha iyi bir takım olduğunu söyledi.

Lokeren Teknik Direktörü Peter Meas, Trabzonspor'un Kharkiv ve Legia Warszawa'dan daha iyi bir takım olduğunu söyledi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor ile karşılaşacak olan Belçika temsilcisi Lokeren'in teknik direktörü Peter Maes ve savunma oyuncusu Giorgos Galitsios, maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda basın toplantısı düzenledi. Lokeren Teknik Direktörü Peter Meas, bu seviyede ilk defa Avrupa Ligi'nde bu mücadele edeceklerini belirterek, "Bu tarz turnuvalarda iyi bir ekip ve güven gerekiyor. Avrupa tarihinde çok önemli geçmişi olan bir takıma karşı oynayacağız. Trabzonspor'un birkaç maçını izlediğim için kendimi şanslı hissediyorum. Trabzonspor'un hocası uluslararası arenada oldukça fazla tecrübeye sahip bir isim. Ligdeki son maçlarına baktığımızda Halilhodzic'in iyi bir takım oluşturmaya çalıştığını görüyorum. Ama biz de çok kaliteli bir takıma sahibiz. Bu yüzden çok özel bir katkıya ihtiyacımız olacağını sanmıyorum. Mümkün olduğunca aynı takımı korumaya çalışıyorum" dedi.

Maes, Trabzonspor'un baskılı oynayacağını düşündüğünü belirterek, "Trabzonspor'un Avrupa'da Legia Warszawa ile oynadığı maçı izledim ve o maçta son dakikaya kadar savaştılar. Bizim açımızdan gol atmak çok önemli olacak. Burada bizi bekleyen şeyin ne olduğunu iyi biliyoruz. Kendimize güveniyoruz. Sonucu almak için geldik ve sonucu almak için de oynayacağız. Sonuçta bizim için önemli olan yenilmemek. Normalde Trabzonspor, Kharkiv ve Legia Warszawa'dan daha iyi bir takım" dedi.

GALİTSİOS: "KARŞIMIZDA ÇOK GÜÇLÜ BİR TAKIM VAR"

Lokeren'in defans oyuncusu Giorgos Galitsios ise Avrupa kupalarında oynamanın gurur verici olduğunu belirterek, "Rakibimizin çok güçlü bir takımı var. Kharkiv'i de yendiler. Legia Warszawa'yı da yenebilerlerdi. Bizim için burada önemli olan üç puanı almak. Rakip takımdaki Papadopoulos'u iyi tanıyorum. Benim çok iyi bir arkadaşım ve dostum. Ancak bu maç öncesi onla görüşmedim" dedi.

Belçika temsilcisi Lokeren, maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda son hazırlıkları yaparak maç saatini beklemeye başladı. 15 dakikası basına ve taraftara açık olan bölümde Lokerenli oyuncular koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor Peter Maes Belçika Spor Haberler

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Bakmadan Geçme

Polonya Türkiye maçı hakemi kim, nereli? Milli maçı kim yönetiyor? Survivor CANLI izle! 10 Haziran Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Yalan 4. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Haziran Yalan yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 10-11 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Haziran Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #129300 10-11 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Bursa Bülbül filmi konusu nedir? Bursa Bülbül filiminin oyuncuları kimler? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? Vizontele Tuuba filmi konusu nedir? Vizontele Tuuba oyuncuları ve Vizontele Tuuba özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Ölümcül Takip filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Takip filmi ne zaman, nerede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! 10 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title