Haberler

Orduspor, Mersin İdmanyurdu Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Güncelleme:

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını sürdürdü.

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde ilk 15 dakikası basına açık yapılan antrenmana, sakatlığı devam eden Ferhat Öztorun dışında tüm oyuncular katıldı.

Antrenman öncesi gazetecilere açıklama yapan Orduspor'un orta saha oyuncusu Bilal Türkgüler, Mersin İdmanyurdu maçının her iki takım açısından da zor geçeceğini söyledi.

Rakiplerinin puan sıralamasında ilk 6 içinde yer almak istediğini ifade eden Türkgüler, şöyle konuştu:

"Biz de ilk 2'den kopmamamız için bu maçı kesinlikle kazanmamız lazım. En kötü 1 puan almalıyız. Ondan sonra bay haftasına gireceğiz. O anlamda bu maçtan 3 puan alırsak bizim için çok güzel olacağını düşünüyorum. Dün başladığımız çalışmalara devam ediyoruz. Maçın pazartesi günü oynanacak olmasından dolayı o güne kadar çalışma fırsatımız var. İnşallah maç gününe kadar iyi çalışarak istediğimiz sonucu alacağız."

Mor-beyazlı takımın kalecisi Alişan Şeker ise Mersin İdmanyurdu'nu Süper Lig yolunda rakipleri arasında gördüğünü dile getirdi.

Üst sıralarda yer alan takımlardan bu sezon sadece Manisaspor'u yendiklerini vurgulayan Şeker, "Artık direkt Süper Lig'e çıkmak istiyorsak rakiplerimize karşı da galip gelmemiz gerekiyor. Mersin İdmanyurdu da bunlardan biri. Bunu başaracak güce sahip olduğumuzu biliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Mersin İdmanyurdu Kemal Yazıcıoğlu Ferhat Öztorun Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title