Haberler

Nihat'tan, Altaylı Yorumu: İkinci Yarı Haydar Dümen Sürprizi Olmasın

Güncelleme:

Eski milli futbolcu Nihat Kahveci, Letonya-Türkiye maçını yorumlayan Fatih Altaylı'yla dalga geçerken Show TV'ye de ateş püskürdü.

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Letonya ile deplasmanda karşılaştı. Terim ve ekibinin Letonya ile 1-1 berabere kaldığı maçı yorumlayan gazeteci Fatih Altaylı, sosyal medyada alay konusu oldu. Özellikle eski milli futbolculardan Nihat Kahveci, Altaylı'yı yerden yere vuruken "İkinci yarı Haydar Dümen sürprizi olmasın" diyerek ünlü gazeteciye ve Show TV'ye ateş püskürdü.

NİHAT KAHVECİ: İKİNCİ YARI HAYDAR DÜMEN SÜRPRİZİ OLMASIN

Bir yandan Letonya-Türkiye maçını izleyen diğer yandan da tweet atan Nihat Kahveci, Fatih Altaylı ve Show TV için, "Valla radyodan dinleyip tv den seyretmek lazım dayanılmaz.
Allahını seversen konusma yorumcu.İkinci yarı Haydar Dümen sürprizi olmasın. Şaka bi yana yakışmadı show tv. Alın ekrandan espriler fena. Ne yalan soyliyeyim. Duysam oyundan çıkardım tv dekı yorumcuyu. Yorumcunuzda mükemmel bu arada show tv !!!!" ifadelerini kullandı.

İLK DEFA FUTBOL MAÇI YORUMLADI

İlk defa bir futbol maçı yorumlayan Fatih Altaylı'nın sesini duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemediler. Yaptığı yorumlarla ekran başındakilerin hedefi haline gelen Altaylı, dün gece sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

İşte Altaylı için sosyal medyada yapılan o yorumlar...

@muallim1905
Ulan Fatih Altaylı'nın yanına Murat Bardakcı ile Cübbeli de gelmesin şimdi..

@AndorraEfsanesi
Türkler belli ki iyice ümidi kesmiş futboldan. Milli maçlarını Fatih Altaylı yorumluyor.

@_19bjk03
Fatih Altaylı'nın yorumculuk yapmasına en çok Ömer Üründül sevinmiştir

@ErsoyKcks
Bu maçı Fatih Altaylı yorumluyor, Kazakistan maçında da yorumcu Nur Yerlitaş olursa dadından yenmez..

@NecatiSatana
@kadircetincali 87.dk frikik atıyoruz Fatih Altaylı ;"tam sneijder in yeri diyo" arkadaş tv de hollanda maçı izliyo galiba :)

@GameOwer74
Fatih Altaylı'nın yaptıgı en iyi yorumlar
Offff
Ohhh
Ahhh

@NavyBlueCanary
Ömer Üründül'ü özeleyelim diye bence Fatih Altaylı' yı koydular buraya ??????????

@Mehdice
Fatih Altaylı bence Türk futbolunun yetiştirmiş olduğu en büyük değerdir. Futbolumuzun tek ekolüdür. Çünkü dediğinden bir şey anlaşılmıyor

@CemalColak
adım şaban olsa fatih altaylı'ya hakaret davası açardım...

@naci_eris
Fatih Altaylı Ömer Üründül'den aldıgı bütün taktikleri uyguladı ama olmayınca olmuyor.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Nihat Kahveci Fatih Altaylı Haydar Dümen Letonya Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

samsunlu:

show tv yorumcu bulamadıysa bana gelsin 250 tl ye anlaşırız :) fatih altaylıdan kötü olamam heralde :))

15
0
yanıtYanıtla
alpdağlari:

Allah ım Türk milleti olarak hangi günahımıza karşılık Altaylı ile Ömer Üründürü çekiyoruz

13
0
yanıtYanıtla
MALATYALI:

BUNUN DA BURNUNU SOKMADIĞI İŞ KALMADI! ŞİMDİ SIRA YORUMCULUĞA GELDİ! DÜN GECE SAHADAKİ FATİHİN GÖRÜNTÜSÜ İLE EKRANDAKİ FATİHİN SESİ ÇOK SIKICIYDI! İKİ FATİH BİR ARADA ÇEKİLMİYOR. . .

7
0
yanıtYanıtla
sahin:

ama bütün maçlarda da yenilinmezki. bir tanesinde galip çıkın be arkadaş. . . çeketimizi atsak inanın sizlerden daha iyi oynarız. . . . dünya kadar para alıyorsunuz eğlence kulüblerinden çıkmıyorsunuz. . . son model arabalar vs vs. . . artık birazda futbol oynayın. . ayıptır insanlar size güveniyor. . . . yazık çok yazık

6
0
yanıtYanıtla
berkay:

adamı şu anki mutsuzluğunuzun günah keçisi mi ilan edeceksiniz? hıncınızı asıl alınması gerekenden alın. . .

4
2
yanıtYanıtla
ali arslan:

Nihat Kahveciye sonuna kadar Katiliyorum. Bu Adam da Her dümen var Sen önce dogru dürüst bi gasteci ol. Yoksa gastecilik ten men mi ediliyorsun da spor sunuculuguna mi gectin?

6
0
yanıtYanıtla
berkay:

herşey yolunda, milli takımdaki herkes çok başarılı, taraftar üzerine düşeni tam anlamıyla yapıyor, bir tek sorunumuz yorumcunun iyi yorumlayamaması idi. . .

3
2
yanıtYanıtla
Faruk:

spikerde harikaydı bu arada adam iki maçtır gökhan töreye gökhan gönül diyor yav! melih şendil gibi spiker varken melih gümüşbıçak faciası niye?!

5
0
yanıtYanıtla
veli:

herkezin işi farklı alo fatih olmadı koçum. . . . mal üründüllü aradık yahu.

3
0
yanıtYanıtla
hülya:

fatih altaylı cok ıyı bır gazetecı bence mac larda hakemlik yapmayı bıraksın sabah gazetesınde cok güzel seyler yazıyor tekrar gerı gorevıne donsun hiiiiiii

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title