Haberler

Nazilli Belediyespor - Bayrampaşa Maçının Ardından

Spor Toto 2.Lig Play-Off çeyrek final ilk maçında Bayrampaşa, normal süresi golsüz beraberlikle biten maçta Nazilli Belediyespor'u uzatma dakikalarında bulduğu golle 1-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Spor Toto 2. Lig Play-Off çeyrek final ilk maçında Bayrampaşa, normal süresi golsüz beraberlikle biten maçta Nazilli Belediyespor'u uzatma dakikalarında bulduğu golle 1-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Akif Kaya, "Arkadaşlar elinden gelen tüm gayreti sahaya yansıttılar. 90 dakikalık süreçte maalesef bunu başaramadık. Uzatmalarda da pozisyonları değerlendiremedik. Futbolun işlevi atamazsan kalende golü yersindir, golü yedik. Fakat ben şunu özellikle belirtmek istiyorum; bu arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Nazilli Belediyesporumuzu ilk yılında play-off gibi bir aşamaya getirdilerse hepsi pırlanta gibi yürekleri sayesindedir. Onlara özellikle teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Nazilli Belediyesporlu Gökhan Çakır, ilk yarıda çok tutuk bir oyun sergilediklerini belirterek, "İkinci ligde genelde denk takımların mücadeleleri olur. Daha çok isteyen maçı kazanır. Özellikle ilk golü yersen çıkarması çok zor olur. İkinci lig böyledir ne yazık ki. Biz de bunun farkındaydık, gol yememiz gerekiyordu. Ona rağmen golü gördük kalemizde. Sonra dengeyi sağlamak için uğraştık. Ama bunu yapamadık" diye konuştu.

Nazilli Belediyesporlu Mehmet Taş ise, girdikleri iki net pozisyonu değerlendiremediklerini dile getirerek, "Rakibimiz birini değerlendirdi. ve gol yedikten sonra çıkarması zor olduğu için kaybettik. Bayrampaşa'yı kutluyorum tebrik ediyorum. İnşallah daha iyi yerlere onlar da gelirler. Biz de artık önümüzdeki sezona bakacağız" ifadelerini kullandı.

BAYRAMPAŞA CEPHESİ

Bayrampaşa Teknik Direktörü Murat Şenvardar, "Şimdi çok zorlu bir müsabakadan sonra oyuncularım ve teknik ekibimi kutluyorum. Maça gelince ilk yarı ve ikinci yarının 15. dakikası oyunun bütün hakimi bizdik. 65'den sonra biraz bozulmaya başladık. O arada Nazilli iki üç tane net pozisyon yakaladı. Ondan sonra toparlandık ve yine oyunun iki taraf içinde hakimi bizdik. Uzatmaya gitti, uzatmada gülen tarafta biz olduk. Oyuncularımı ve ekibimi tebrik ediyorum. Bir sonraki maçımız Hatay ile onun çalışmalarına yarın başlayacağız" şeklinde konuştu.

Bayrampaşalı futbolcu Tufan Zahid Arslan, ilk 8 haftada küme düşme risklerinin olduğunu kaydederek, "Ondan sonra Murat hocamız geldi, play-off'lara kaldık. Bu başarı bence tesadüf değil. Bu çalışmanın istemenin arzunun bir eseri. Maç uzatmaya gitti. Zahid abim bizi her zaman ki gibi kurtardı yine. Teşekkür ediyorum ona" dedi.

Ziya Alkurt ise, "Biz iyi çalıştığımıza inanıyorum. 120 dakika da olsa biz sonuna kadar mücadele edeceğiz. Gidebildiğimiz yere kadar nasip olursa çıkacağız" ifadelerini kullandı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bayrampaşa Akif Kaya Nazilli Spor Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title