Haberler

    Mourinho'nun Yeni Damadı

    2004'te İngiltere'ye adım attığı günden bu yana başarıları, sivri dili ve sıradışı hareketleriyle Ada spor basınının gözdesi haline gelen Jose Mourinho, son dönemde önümüzdeki sezon hangi takımı çalıştıracağı haberleriyle yine gündemi işgal etmiş durumda.

    SPORCOPE DIŞ HABERLER - 2004'te İngiltere'ye adım attığı günden bu yana başarıları, sivri dili ve sıradışı hareketleriyle Ada spor basınının gözdesi haline gelen Jose Mourinho, son dönemde önümüzdeki sezon hangi takımı çalıştıracağı haberleriyle yine gündemi işgal etmiş durumda. Çıkan son haberlere bakılırsa, Portekizli teknik adamın kızı Matilde Mourinho da babası gibi çokça konuşulacak.

    İngiliz basını Matilde Mourinho ve yeni sevgilisinin haberleri manşetleri süsledi. Habere göre, Matilde sevgilisiyle birlikte ülkesi Portekiz'in Setubal şehrine uçtu ve erkek arkadaşını ailenin diğer üyeleriyle de tanıştırdı. Bu ziyaretin ardından romantik bir tatil geçiren çift, küçük bir Portekiz turu da yaptı.

    Haberdeki en ilginç ayrıntı ise Matilde'nin sevgilisinin adının Danny Graham olması. Matilde Mourinho'nun birlikte olduğu Danny Graham isimli 19 yaşındaki genç, Blackburn Rovers forması giyen Danny Graham ile adaş. İngiliz basını ilk etapta Matilde Mourinho'nun birlikte olduğu kişinin Blackburn Rovers'ın 30 yaşındaki forvet oyuncusu Danny Graham olduğunu sandı ancak gerçek daha sonra ortaya çıktı ve her şeyin tamamen bir yanlış anlaşılmadan ibaret olduğu anlaşıldı.

    Matilde Mourinho ve erkek arkadaşı Danny Graham

    04_25112703_535b63_2708878a (1)

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Blackburn Rovers Jose Mourinho Portekiz Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title