Haberler

Mersin İdmanyurdu Antrenörü Damla

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Antrenman sırasında futbolculardan görüntü Teknik Direktör Serkan Damla ile röportaj Mersin İdmanyurdu Antrenörü Damla: Spor Toto Süper Lig'den düşmesi kesinleşen ilk ekip olan Mersin İdmanyurdu'nun antrenörü Serkan Damla, "Bundan sonra 2 maçımız var. Ne olursa olsun kaybetmek istemiyoruz.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Antrenman sırasında futbolculardan görüntü

Teknik Direktör Serkan Damla ile röportaj Mersin İdmanyurdu Antrenörü Damla:

Spor Toto Süper Lig'den düşmesi kesinleşen ilk ekip olan Mersin İdmanyurdu'nun antrenörü Serkan Damla, "Bundan sonra 2 maçımız var. Ne olursa olsun kaybetmek istemiyoruz." dedi.

Damla, kırmızı-lacivertli ekibin, ligin 33. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Kasımpaşa maçı öncesinde Macit Özcan Spor Kompleksi'ndeki antrenmanında gazetecilere değerlendirmelerde bulundu.

Gelecek dönemdeki planlarının genç oyuncuları takıma kazandırma yönünde olduğunu belirten Serkan Damla, "Bu kulübün geleceği için genç oyuncuları yukarıya katabilirsek bizim için büyük şans. Nitekim onlar da şu süreçte verilen iki haftalık şansı iyi değerlendirdiler, iyi oynadılar. Tecrübe ve maç eksikliğinden dolayı zaman zaman hata yapabilirler ama işin sevindirici kısmı bütün camianın bu genç arkadaşlarımıza destek vermeleri." diye konuştu

Damla, genç oyuncuların antrenmanlarda hırslı ve azimli olduklarını ifade ederek, bu performanslarını lig maçlarına yansıtmalarını hedeflediklerini anlattı.

Ligde iki maçlarının daha kaldığını hatırlatan Damla, şöyle konuştu

"Bundan sonra 2 maçımız var. Ne olursa olsun kaybetmek istemiyoruz. Genç kardeşlerimiz, ellerinden gelen bütün mücadeleyi yapıyorlar. Şu iki maçtan alacağımız sonuç, kulübün kasasına ne koyabilirse o anlamda kulübü rahatlatacaktır. Gelecek döneme kadar çıkarabileceğimiz kadar genç oyuncuyu yukarıya çıkarıp, Mersin İdmanyurdu'nun geleceğini garanti altına alabilirsek bize bundan daha gurur verici bir şey yok diye düşünüyorum"

Damla, Tita ile Murat Ceylan ile yollarını ayırdıklarını belirterek, iki oyuncuya da takıma katkılarından dolayı teşekkür etti.

Bu arada antrenmana sakatlıkları bulunan Khalili ile Nakoulma katılmadı.

Kaynak: AA / Spor

Mersin İdmanyurdu Serkan Damla Kasımpaşa Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title