Haberler

Mancini Giderse Üç Alternatif Hazır

Güncelleme:

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Mancini ile yolları ayırırsa Lucesu, Gerets ya da Mustafa Denizli üçlüsünden birisini göreve getirecek.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, teknik direktör Roberto Mancini ile bugün önümüzdeki sezonun planını belirleyecek önemde bir toplantı yapacak.

DEVAM ETMELERİ YÜKSEK İHTİMAL

Ünal Aysal ile Mancini'nin transfer detaylarını görüşüp, sezona birlikte devam kararı vermeleri çok yüksek ihtimal. Ancak İtalyan teknik adamın bazı istekleri ve en az 3 yıldız oyuncunun transferindeki ısrarı başkan Ünal Aysal'ı alternatif arayışına itecek gibi görünüyor.

"KOŞULLARI BEĞENMİYORSAN GİDEBİLİRSİN" MESAJI

Mancini ile bugün görüşecek olan Ünal Aysal, görüşme öncesi basına yaptığı açıklamalarla İtalyan teknik adama, "Ya bizim şartlarımıza uyarsın ya da uyarsın" mesajını göndermiş durumda. Ünal Aysal, ağır tazminatından dolayı görevine son veremediği ünlü teknik adama toplantı öncesinde medya aracılığıyla "Koşulları beğenmiyorsan gidebilirsin" mesajını iletmiş durumda. Eğer Ünal Aysal-Mancini görüşmesi sonrasında İtalyan teknik adam tazminatını bir kenara bırakıp istifa ederse, başkan Ünal Aysal'ın 3 alternatifi de hazır. Yaklaşık 2 ay kadar önce görüşme yapılan Mircea Lucescu, sarı kırmızılılara verdiği cevapta, "Mancini benim arkadaşım. O görevde iken göreve talip olmam. Siz Mancini ile yol ayrımına giderseniz ben o andan sonra Galatasaray'a gelmeye hazırım. Gerisini düşünmeyin" mesajını verdi.

B PLANI LUCESCU, C PLANI GERETS

Ünal Aysal'ın B planında Lucescu hazır iken, C planında da Eric Gerets haber bekliyor. Başkan Ünal Aysal'ın başdanışmanı Bülent Tulun ile harika bir dostluğu bulanan Eric Gerets de sarı kırmızılı ekipte yeniden görev almak için haber bekliyor. Üstelik Eric Gerets, Lucescu'ya göre dahaücretle çalışabilecek konumda.

D PLANI DENİZLİ

Ünal Aysal'ın D planında ise Mustafa Denizli'nin adı geçiyor. Geçtiğimiz sezon İran'da görev yapan Mustafa Denizli'nin de Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Ancak sarı kırmızılı yönetim içinde Mustafa Denizli'ye muhalif çok sayıda isim bulunuyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Roberto Mancini Eric Gerets Galatasaray Ünal Aysal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title