Haberler

Kerem Tunçeri'nin Şampiyonluk Favorisi Yok

Güncelleme:

Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Acıbadem Üniversitesinin tecrübeli oyuncusu Kerem Tunçeri, Spor Toto Basketbol Liginde şampiyonluk için favorisinin bulunmadığını söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kerem Tunçeri'nin röportajı Kerem Tunçeri'nin şampiyonluk favorisi yok

Acıbadem Üniversitesi'nin tecrübeli oyuncusu Kerem Tunçeri:

"Spor Toto Basketbol Ligi'nde şampiyonluk için favorim yok. Sezon sonunda kim daha formdaysa o şampiyon olur diye düşünüyorum"

" Fenerbahçe'nin, THY Avrupa Ligi'nde şu ana kadar aldığı sonuçlar itibarıyla Dörtlü Final'in favorisi olarak gösterilmesi normal. İnşallah da şampiyon olurlar"

KEMAL ÇOLAK - Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Acıbadem Üniversitesi'nin tecrübeli oyuncusu Kerem Tunçeri, Spor Toto Basketbol Ligi'nde şampiyonluk için favorisinin bulunmadığını söyledi.

Kerem Tunçeri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Spor Toto Basketbol Ligi'ni yakından takip ettiğini belirterek, "Şu anda kimin şampiyon olacağını kestiremiyorsunuz. Sezon sonunda kim daha formdaysa o şampiyon olur diye düşünüyorum" dedi.

Hem Spor Toto Basketbol Ligi hem de Türkiye Basketbol 1. Ligi'nin, Avrupa'nın en iyi ligleri arasında yer aldığını vurgulayan 36 yaşındaki oyuncu, "Bu da Türk basketbolu için çok önemli. Liglerimiz, seyir açısından çok iyi. Herkes, herkesi yenebiliyor" şeklinde konuştu.

Kerem Tunçeri, Türkiye Basketbol 1. Ligi'nin beklediğinden daha zor olduğunu aktararak, şunları kaydetti:

"Çok kaliteli yabancı oyuncular var. Ligde şu anda TOFAŞ ile çekişiyor gibiyiz ama Gediz Üniversitesi, Akhisar Belediyespor gibi bir sürü iyi takım bulunuyor. Kora kor maçlar oluyor. Tabii ki, en büyük hedefimiz ilk 2'ye girip, finale kalarak Spor Toto Basketbol Ligi'ne çıkmak. Acıbadem Üniversitesi, ileride Türk basketboluna çok katkı yapabilecek bir organizasyon. Biz de takım olarak bir üst lige çıkmak için elimizden geleni yapıyoruz."

"Fenerbahçe avantajlı gözüküyor"

Kerem Tunçeri, THY Avrupa Ligi Top 16 turunda mücadele eden Türk takımlarının, Dörtlü Final şansını da değerlendirdi.

Fenerbahçe'nin, oynadığı basketbol açısından Anadolu Efes ve Darüşşafaka Doğuş'tan daha iyi gözüktüğünü dile getiren tecrübeli basketbolcu, "Hem Top 16 turu hem de bir üst tur için Fenerbahçe, biraz daha avantajlı gözüküyor. Tabii karşılaşacakları takımlar da önemli ekipler. Gönül ister ki, birden fazla takım Dörtlü Final oynasın. Bekleyip göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Kerem Tunçeri, "Fenerbahçe, Dörtlü Final'in de favorisi olarak gösteriliyor. Buna katılıyor musun?" sorusuna, "Şu ana kadar oynanan maçlarda aldıkları sonuçlar itibarıyla favori gösterilmeleri normal. İnşallah da şampiyon olurlar" cevabını verdi.

2016 Rio Yaz Olimpiyat Oyunları için eleme turnuvasında mücadele edecek A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın şansını da yorumlayan Kerem Tunçeri, "Kolay değil. Çok zorlu ekiplerle oynayacaklar. İyi hazırlanmak gerekiyor. Bizim jenerasyon olimpiyat göremedi ama inşallah bu jenerasyona vesile olur" şeklinde görüş bildirdi.

Kaynak: AA / Spor

Kerem Tunçeri Fenerbahçe Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title