Haberler

    Karabükspor, Galatasaray Maçına Hazırlanıyor

    Süper Lig 26. haftada Galatasaray'a konuk olacak olan Karabükspor'da Emre Güngör sakatlığı nedeniyle çalışamada yer alamadı.

    Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını yapılan antrenmanla sürdürdü.

    Çamlık Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Yılmaz Vural yönetiminde yapılan antrenmanda teknik çalışma yapıldı.

    İki saat süren antrenmana sakatlığı süren Emre Güngör katılmadı.

    Teknik direktör Yılmaz Vural, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde kalma umutlarını devam ettirmek için Galatasaray karşısında 3 puan almak zorunda olduklarını söyledi.

    Maçı kazandıkları takdirde üstlerindeki 27 puanlı takımlara yaklaşacaklarını anlatan Vural, "Rakiplerimiz de birbirleriyle ve zorlu takımlarla oynayacak. Böyle bir fırsatı değerlendirmek durumundayız. Ama işimiz hiç kolay değil. Galatasaray sahasında, dolu tribünler karşısında yakalayacağı fırsatı değerlendirmek isteyecektir. İnşallah bizim kazanarak, bitireceğimiz bir maç olur" diye konuştu.

    "Hata yapma lüksü yok"


    Takımın moral açısından bir sıkıntısının olmadığını ifade eden Vural, "Sadece kazanmak isteyen bir takımın tatlı bir gerginliği var. Çünkü kolay bir hedef değil. Dolayısıyla hiçbirimizin hata yapma lüksü yok. Bu maçlar detaylarla kazanılıyor. İyi konsantre olmamız gerekiyor. Umarım kazanan biz oluruz" dedi.

    Yılmaz Vural, önlem alacakları bir oyuncu olup olmadığına yönelik soruya, "Her takımın ciddiye almak zorunda kaldığı oyuncular vardır. Galatasaray’ın olduğu gibi bizim de önlem alınacak oyuncularımız var. Önemli gördüğümüz oyuncularının ayağına top geldiği zaman özelliklerine bağlı davranmamız gerektiğini biliyoruz. Bire bir markaj mantığımız yok" şeklinde cevap verdi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Yılmaz Vural Emre Güngör Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title