Haberler

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Burak Erol'la Nikah Tazeledi

Güncelleme:

Türkiye Basketbol Liginin yeni takımlarından İstanbul B. Belediyespor, forvet pozisyonunda oynayan Burak Erol'la yeniden anlaşarak 1 yıllık sözleşmeye imza attırdı.

Türkiye Basketbol Ligi'nin yeni takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor, forvet pozisyonunda oynayan Burak Erol'la yeniden anlaşarak 1 yıllık sözleşmeye imza attırdı.

Cebeci Spor Kompleksi'nde bulunan kulüp binasında düzenlenen, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Hamdi Çamlı'nın hazır bulunduğu törende, 1988 doğumlu ve 1,97 boyundaki Burak Erol kendisini yeniden 1 yıllığına turuncu-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Törende konuşan başkan Çamlı, ligin yeni yüzü olarak yerli transferlerini hemen hemen tamamladıklarını belirterek, "Önümüzdeki hafta yabancı oyuncularımızı da kadromuza katarak sezon hazırlıklarına tam kadro devam etmeyi hedefliyoruz" dedi.

Geçen sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un lige çıkmasında pay sahibi olan Burak Erol ise takımda kaldığı için mutlu olduğunu ifade ederek, "Aramıza katılan yeni arkadaşlarla öncelikle takımımızı ligde tutmak ve ardından Play-off yarışı içinde olmak için mücadele edeceğiz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Ahmet Hamdi Çamlı Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title