Haberler

Beşiktaş, Ukrayna'ya Gitti

Beşiktaş, Ukrayna'ya Gitti

BEŞİKTAŞ, UKRAYNA'YA GİTTİ

KADRODA FERRARİ YER ALIRKEN, QUARESMA, SIMAO VE FERNANDES BULUNMUYOR

Beşiktaş, yarın oynanacak Dinamo Kiev maçı için Kiev'e gitti. İlk maçı 4-1 kaybeden Beşiktaş'ta kart cezalısı Quaresma ile ara transferde gelen Sımao ve Fernandes kafilede yer almadı.

Teknik Direktör Bernd Schuster, Kiev kafilesine Rüştü Reçber, Cenk Gönen, Umut Kaya, Ekrem Dağ, İbrahim Toraman, Matteo Ferrari, Tomas Sivok, İsmail Köybaşı, Mehmet Aurelio, Fabian Ernst, Necip Uysal, Roberto Hilbert, Onur Bayramoğlu, Mert Nobre, Bobo, Guti, Erhan Güven ve Hugo Almeida'yı aldı.

Mali İşlerden ve Sponsorluklardan Sorumlu Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu, Futbol Komitesi Başkanı ve Asbaşkanz Serdal Adalı, Futbol Komitesi Üyesi, Amatör Şubeler, Yatırımlar ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Küçükemre, Futbol Komitesi Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar, Basın Danışmanı, İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Soysal, Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Akpınar, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Aksoy ve Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Necip Sever kafilede yer aldı.

İstanbul-DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title