Haberler

İsmail Güldüren: "Teknik Direktörlük Hedefim Hep Vardı"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölspor’da Teknik Direktör Mehmet Bulut ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen İsmail Güldüren, “İnegöl ve İnegölspor camiasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölspor'da Teknik Direktör Mehmet Bulut ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen İsmail Güldüren, "İnegöl ve İnegölspor camiasına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

İlhan Korkmaz başkanlığındaki İnegölspor yönetimin,Spor Toto 2. Ligde 2013/14 futbol sezonunun ilk yarısının sona ermesinin hemen ardından yaptığı ve iki gün süren toplantılarda alınan kararlar doğrultusunda, 1,5 sezondur takımın başında bulunan Teknik Direktör Mehmet Bulut ile yollar ayrılırken, bu göreve getirilen Teknik Menajer İsmail Güldüren, teknik patron olduktan sonra ilk kez konuştu. Güldüren, görev değişiminin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yıllardır futbolun içinde olduğunu belirten Güldüren, "Aynı zamanda İnegölspor'da teknik menajer olarak görev yapıyordum. Ben işin başından beri açıklamalarımda teknik direktörlük hayalimin olduğunu ve bu hedefimi gerçekleştirmek istediğimi dile getirdim. Futbolun içinde olan birisi olarak İnegölspor'da artık görevime teknik direktör olarak devam edeceğim. Yeni teknik kadromuzu belirledik. Ligin ikinci yarısında Murat Endes, Mehmet Seçkin, Hüseyin Yoğurtçu ve Hakan Gökkaya ile birlikte İnegölspor'un başarısı için çalışacağız. Bundan sonra transferleri bu ekiple birlikte planlayıp kararlaştıracağız. İnegöl ve İnegölspor camiasına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

ARADA İKİ TAKVİYE

İlk yarının son haftalarında inanılmaz bir düşüş yaşayan İnegölspor, devre arasını moralsiz girerken, ikinci devrede daha güçlü bir kadro ile çıkmayı planlıyor. Sezon başında İnegölspor ile yollarını ayırarak Aydınspor ile anlaşan, ancak ilk yarı tamamlanmadan yeni takımı ile yollarını ayıran Mümin Aysever'i yeniden bordo-beyazlı renklere bağlayan İnegölspor yönetimi, ikinci takviye olarak ise Eskişehirspor'dan sağ bek mevkii oyuncusu Tarık Mayhoş'u kiraladı. Tarık Mayhoş ile 1,5 yıllığına anlaştı.

Beyaz grupta en çok teknik direktör değiştiren takımların başında Göztepe, Aydınspor ve Gaziosmanpaşa geliyor. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İsmail Güldüren İlhan Korkmaz Mehmet Bulut İnegölspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title