Haberler

    İngiltere'de Carrick ve Welbeck Yok!

    Güncelleme:

    Manchester United forması giyen ikili, sakatlıkları nedeniyle İngiltere'nin Şili ve Almanya maçlarında forma giyemeyecekler.

    Michael Carrick ve Danny Welbeck, sakatlıkları nedeniyle İngiltere'nin Şili ve Almanya ile oynayacağı hazırlık maçlarında forma giyemeyecekler.

    Manchester United'ın Arsenal'i yendiği karşılaşmada 90 dakika forma giymesine rağmen aşil tendonundan bir sakatlık yaşayan Carrick'in yanı sıra, 19 Ekim'den beri dizinden yaşadığı sakatlığı atlatamayan Welbeck de bu maçlarda görev yapamayacak.

    İngiltere Futbol Federasyonu'nun resmi sitesinden yapılan açıklamada, "Danny Welbeck ve Michael Carrick, yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle kadrodan çıkartıldılar. İngiltere'nin Polonya maçında görev yapan bu iki futbolcumuz, Wembley'deki iki hazırlık maçında da sahada olamayacaklar." ifadelerine yer verildi.

    Bu arada teknik direktör Roy Hodgson'ın Carrick ve Welbeck yerine herhangi bir ismi milli takıma çağırmayacağı belirtildi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Manchester United Michael Carrick Danny Welbeck Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title