Haberler

İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren Açıklaması

''İnegölspor'a geldiğimden beri şansızlıklarla uğraşıyoruz''

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor'un teknik direktörü İsmail Güldüren, "İnegölspor'a geldiğimden beri şansızlıklarla uğraşıyoruz" dedi.

Güldüren, yaptığı açıklamada, bu hafta karşılaştıkları Konya Anadolu Selçuklu maçının takımın başına geçtiği günden beri oynadıkları en kötü maç olduğunu söyledi.

Son dakikalarda attıkları şans golüyle galip geldiklerini kaydeden Güldüren, şöyle konuştu:

"Geçen hafta Çanakkale Dardanel deplasmanında inanılmaz derece iyi oynamıştık ama son dakikalarda kaybetmiştik. Bu haftada belki de ikinci yarının en kötü maçında galip geldik. Kötü oynarken şans eseri maç kazandık. İnşallah bu bizim dönüm noktamız olur. Bundan sonra kalan maçlarda galip gelip geliriz. Biz hep aynı şeyi söylüyoruz. Biz galip gelelim diğer takımlar puan kaybedecektir. Geçen hafta galip gelmiş olsaydık bu hafta 3'üncü olacaktık. İnşallah iyi hazırlanıp haftaya deplasmanda oynayacağımız Hatay maçında puan almak istiyoruz."

Sakat ve cezalı oyuncularının çokluğundan yakınan Güldüren, şunları söyledi:

"Şansızlık mı diyeyim bilemiyorum. İnegölspor'a geldiğimden beri şansızlıklarla uğraşıyoruz. Belki de bizim için var olma maçı olan Hatay'a gidiyoruz. Takımın en iyi oyuncularından Raif ve Alişan cezalı durumda. Yapacak bir şey yok. Geldiğimizden beri 8 hafta oynadık 18 kişi sahaya çıkamadık. Bu haftada 17 kişi çıktık. Haftaya 16 kişi çıkacağız. 11 kişi kaldığımız sürece İnegölspor'u olması gereken yerlere taşımak istiyoruz." - Bursa

Kaynak: AA / Spor

İsmail Güldüren İnegölspor Selçuklu Konya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title