Haberler

İnegölspor'da Hatayspor maçı hazırlıkları -

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta deplasmanda Hatayspor ile karşılaşacak İnegölspor, hazırlıklarını sürdürdü.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta deplasmanda Hatayspor ile karşılaşacak İnegölspor, hazırlıklarını sürdürdü.

Bordo-beyazlı futbolcular, Teknik Direktör İsmail Güldüren yönetiminde kulüp tesislerinde antrenman yaptı.

Güldüren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendilerinin ve Hatayspor'un, grubun güçlü ekipleri arasında yer aldığını söyledi.

Hatay deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istediklerini belirten Güldüren, şöyle konuştu:

"Hatayspor, grubumuzun lideri ve iyi takımlarından biri. Biz de bu grubun iyi takımlarından olduğumuzu düşünüyoruz. İyi mücadele edip iyi skorla ayrılmak istiyoruz. Bu kalitemiz, bu gücümüz var. İnegölspor'un sezon başında belirlediği bir hedefi var. O hedef doğrultusunda maçlara hazırlanıyoruz. Hatayspor da bu hedefteki rakiplerimizden biri. Gruba bakıldığında her hafta her şeyin değiştiğini görüyoruz. Sadece ve sadece kendi maçlarımızı kazandıktan sonra grubun şekilleneceğini düşünüyoruz. Öncelikle kendi maçlarımızı düşünüyoruz. Ondan sonraki sürecin bizi nerelere götüreceğine bakacağız ama ilk önce play-off'u cebimize koymamız gerekiyor."

Caner Karakuş, Mehmet Can Işık, Mustafa Vargel ve Gökhan Güleç'in sakatlıklarının sürdüğünü dile getiren Raif Demir ve Alişan Ural'ın ise kart cezaları nedeniyle Hatayspor'a karşı forma giyemeyeceğini ancak bu eksikliklere rağmen onların yerine oynayacak futbolcuların ellerinden geleni yapacağına inandığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Spor

İsmail Güldüren İnegölspor Hatayspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title