Haberler

    Hangisi Yeni Hoca Olacak?

    Almanya Birinci Futbol Ligi Bundesliga'da mücadele eden takımlardan Eintracht Frankfurt'ta teknik direktör Armin Veh'in görevine son verilmesinin ardından yeni hoca arayışları başladı.

    SPORCOPE DIŞ HABERLER - Almanya Birinci Futbol Ligi Bundesliga'da mücadele eden takımlardan Eintracht Frankfurt'ta teknik direktör Armin Veh'in görevine son verilmesinin ardından yeni hoca arayışları başladı.

    Topladığı 24 puanla  Bundesliga'nın dibine demir atan ve 16. sırada bulunan takımda kötü gidişatın faturası teknik direktör Armn Veh'e kesilmiş ve yollar ayrılmıştı.

    Alman basınından Bild ve Sport'un dillendirdiği iddialara göre Frankfurt'un yeni hocası olmaya iki aday var. Bunlardan biri daha önce Schalke ve Stuttgart gibi takımları çalıştıran 45 yaşındaki çalıştırıcı Jens Keller. Diğeri ise yakından tanıdığımız Tayfun Korkut. Hannover'i çalıştırdıkan sonra herhangi bir kulüpte çalışmayan Tayfun Korkut'un Jens Keller birlikte koltuğun en büyük adayları olduğu ifade edildi.

    Frankfurt'un Ingolstadt karşısında alınan beraberliğin ardından deneyimli teknik adam Armin Veh'in görevine son verilmişti.

    Tayfun Korkut ile ön görüşme yapıldığını belirten Alman basını, herhangi bir aksilik olmazsa Frankfurt'un yeni hocası olabileceğini ifade etti. Anlaşma sağlanamaması halinde ise Alman kulübünün diğer alternatif olan Keller'e yöneleceği konuşuluyor.

    2013-2014 sezonunda Hannover'in başında geçerek takımı düşme potasından kurtaran Tayfun Korkut'un bu performansı, Frankfurt için önemli bir tercih sebebi olabileceği belirtiliyor. Bu arada Frankfurt'ta yeni antrenörün çarşamba günü iş başı yapacağı ifade edildi.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Eintracht Frankfurt Tayfun Korkut Armin Veh Almanya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title