Haberler

Güldüren'den Veda

İnegölspor yeni yönetiminin teknik patron konusunda rotayı Şaban Yıldırım’a çevirmesi üzerine İnegölspor ile yolları ayrılan Teknik Direktör İsmail Güldüren, ayrılık haberini kamuoyu ile paylaştı.

İnegölspor yeni yönetiminin teknik patron konusunda rotayı Şaban Yıldırım'a çevirmesi üzerine İnegölspor ile yolları ayrılan Teknik Direktör İsmail Güldüren, ayrılık haberini kamuoyu ile paylaştı. Güldüren, her zaman İnegölspor'un yanında olacağını kaydetti.

Futbolculuğun ardından 3 dönemdir teknik menajer, geçen sezon ikinci devreden itibaren ise teknik sorumlu olarak İnegölspor'a hizmet veren İsmail Güldüren, Eşref Güç başkanlığında oluşan yeni yönetim tarafından teknik direktör olarak yola devam edilmesi konusunda düşünülmedi. Her zaman İnegölspor'un yanında olacağını belirten İsmail Güldüren, "Benim İnegölspor'da olmamı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Çok rahat bir ortamda çalıştım. Ben ayrılmış olabilirim, ama İnegölspor'dan asla kopmam. Benim önceliğim her zaman İnegölspor'dur. Bana her zaman ulaşabilirler. İnşallah İnegölspor bu saatten sonra ulaşmak istediği hedeflere ulaşır. Ben içeriden ve dışarıdan İnegölspor'a destek vereceğim. Bundan sonra İnegölspor iyi yerlerde olacaktır" dedi.

Gençlerbirliği'nden yardımcı antrenörlük teklifi aldığını açıklayan Güldüren, "Ama benim şu anda diploma ile ilgili sıkıntım var. Teknik menajerlik için Balıkesirspor ile görüşmem oldu. Diyarbakır DİSKİ'den teknik direktörlük teklifi aldım. Ancak şu anda biraz tatil yapmak istiyorum. Ailemle uzun bir süre tatil yapmayı düşünüyorum. Bu yıl çalışmayı düşünmüyorum. Benim üst liglerde yer almamı sağlayan Gençlerbirliği'nden teknik menajerlik teklifi gelirse orada başlayabilirim. Onun haricinde diğer kulüplerden gelecek tekliflere cevap vereceğimi düşünmüyorum. Bir yıl aranın ardından yeniden Türk futboluna hizmet etmek istiyorum. Temmuz ayındaki antrenörlük kursuna katılıp, belgemi alarak teknik direktör olarak yoluma devam edeceğim. Benim hedefim teknik menajerlik ya da futbol direktörlüğü değil. 15 yıl İnegöl'ü çok iyi temsil ettiğim liglerde yeniden diplomamı aldıktan sonra temsil etmek istiyorum. Ben bütün İnegölspor camiasına ve taraftarlarına teşekkür ediyorum. Ben İnegölspor'un ufkunu açtığımızı düşünüyorum. Çünkü İnegölspor'un küme düşmekten kurtulduğu sezonda göreve gelmiştik. Ancak 6. ve 7'nciliğin beğenilmediği durumlara geldik. İnegölspor'un PTT 1. Lig'i görmesi gerekiyor. İnegöl bunu hak ediyor. Bundan sonra teknik direktörlüğü için Şaban Yıldırım'ın ismi geçiyor. Kendisini yıllardır tanıyorum. Birlikte yıllarca futbol oynadık. İnşallah İnegölspor'da başarılı olur ve takımı hak ettiği yerlere taşır" ifadelerini kullandı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İsmail Güldüren Şaban Yıldırım İnegölspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title