Haberler

Göztepe Yeni Başkan Vekili ve Genel Müdürü Sabri Sadıklar Oldu

Göztepe Spor Kulübü'nde boşalan Başkan Vekilliği koltuğuna İzmir'in yanı sıra İstanbul ve Bursa olmak üzere birçok şehirde spor müdürlüğü yapmış olan Sabri Sadıklar getirildi.

Göztepe Spor Kulübü'nde boşalan Başkan Vekilliği koltuğuna İzmir'in yanı sıra İstanbul ve Bursa olmak üzere birçok şehirde spor müdürlüğü yapmış olan Sabri Sadıklar getirildi.

Başkan İmam Altınbaş ve Başkan Vekili Sadıklar basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Türkiye'de ses getirecek bir takım oluşturmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Altınbaş, "Büyük hedeflere gitmenin yolu büyük ekiple ve fedakar taraftarla oluyor" dedi. Önceden yaptıkları yanlışların kendileri için tecrübe olduğunun da altını çizen Altınbaş, "Daha önce Fenerbahçe'de, Galatasaray'da veya Beşiktaş'ta oynamış, 'Göztepe'de oynasam da olur oynamasam da' diyenler takımda yer almayacak. Süper Lig hedefimizde bir değişiklik yok. Hedefe giderken zaman zaman sorun yaşıyoruz ama camianın ve taraftarımızın desteğiyle de bunları aşıyoruz. Bütün İzmirliler'in desteğini de bekliyoruz. İzmir'in takımlarından bir tanesinin mutlaka Süper Lig'de yer alması ve Avrupa'da İzmir'i temsil etmesi gerekiyor. Bu Göztepe olursa Göztepe'yi, Karşıyaka olursa Karşıyaka'yı desteklemesi gerekiyor. Karşıyaka'nın düşmemesini istedim. Çünkü takımlar arasındaki rekabet, birbirlerine yarıyor" dedi.

Yeni Başkan Vekili Sabri Sadıklar ise, Göksel Aksel Tesisleri'nin TOKİ'ye devri konusunda kendilerine bir bilgi gelmediğini, ancak bunun olması durumunda yapılacak yeni tesisin Göztepe'nin menfaatlerine uygun olacağını bildirdi.

Altay'ın Alsancak Stadı'nın kiracısı konumunda olduğunu o nedenle Alsancak Stadı'nın kiralanması konusunda bir girişimde bulunmalarının etik olmayacağını kaydeden Sadıklar, yeni sezonda maçlarını bu statta oynamak için müracaat edeceklerini de sözlerine ekledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sabri Sadıklar İstanbul İzmir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title