Haberler

Gençosman, Fenerbahçeyi Ağırlamaya Hazırlanıyor

Güncelleme:

Bayburt Grup Özel İdare Spor'un Fenerbahçe ile 17 Aralık'ta yapacağı maçın oynanacağı Gençosman Stadyumu'nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Ziraat Türkiye kupası E Grubu'nda mücadele eden Bayburt Grup Özel İdare Spor'un Fenerbahçe ile 17 Aralık'ta yapacağı maçın oynanacağı Gençosman Stadyumu'nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

3 BİN KİŞİLİK YENİ TRİBÜN YERİNDE İNCELENDİ

Üç bin kişilik yeni tribün yapım çalışmalarını yerinde incelemek üzere beraberinde İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ziyaeddin Babacan, Çevre ve şehircilik Müdürü Hasan Saka ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu ile birlikte stadyuma giden vali Yusuf Odabaş, stadyumu gezerek yetkililerden bilgi aldı.



MAÇA YETİŞECEK

Yetkililer; yapılmakta olan 3 bin kişilik tribünlerin maç gününe kadar hazır hale getirilmesi ve tribünlere seyirci alınabilmesi için çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirttiler.



SOYUNMA ODARLARI DA ELDEN GEÇİYOR

Mevcut tribünlerin altında bulunan sporcu soyunma odalarında da yapılan bakım ve onarım çalışmaları hakkında da bilgi alan Vali Yusuf Odabaş, maç gününde her hangi bir aksaklığın yaşanmaması için çalışmaların titizlikle takip edilmesi gerektiğini belirtti.



Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yusuf Odabaş Fenerbahçe Türkiye Bayburt Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

BayburtluMobil-IOS:

Tüm türkiye kücücük sehirde kocaman yürekli insanlardan oluşan taraftarı izlesin.. Ders niteliğinde ders...

12
2
yanıtYanıtla
metincee:

sallllaaaaaaaa

yanıt1
yanıt0
Doğukan:

3 bin kişiden nolur be gülüm sen çok film izlemişin bence

yanıt0
yanıt0
AZIZIM:

Doğru söze ne denir? Sadece alkışlanır. . Helal olsun Sadettin Saran''a doğru söylemiş ama biraz eksiği var. Azizin ve fenerin tek tescilli şikeci olduklarını söylememiş. Diğer şikeler şaibeli, yani sadece sözde. . Ama Aziz amcanızın ki avrupadan (UEFA VE CAS) İSO 9001 belgeli. Ayrıca AYM onaylı.

4
3
yanıtYanıtla
fenerli:

SIKECILER sizinteki olur DILENCILER neden SIZ takiminizi FENER SEVIYYESINE kaldirmak istewyirsiniz anlamiyorum

yanıt0
yanıt1
saat:

eruzurum sana ne düşüyor burda anlamadım

1
0
yanıtYanıtla
bayburtlumobilWeb@haberler.com:

Adam olmayıp yüzbin olana kadar adam olsun üçbin olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title