Haberler

Gençlik ve Spor Konfederasyonu'ndan Spora ve Sporcuya Destek

Alanya Do Fighers Spor Kulübü’nü ziyaret eden Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Kadir Yılmaz ve Gençlik ve Spor Konfederasyonu Antalya İl Başkanı Hamdi Acet, milli takıma girmeyi başaran genç sporcuları başarılarından dolayı kutladı.

Alanya Do Fighers Spor Kulübü'nü ziyaret eden Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Kadir Yılmaz ve Gençlik ve Spor Konfederasyonu Antalya İl Başkanı Hamdi Acet, milli takıma girmeyi başaran genç sporcuları başarılarından dolayı kutladı.

7-11 Ekim tarihleri arasında Marmaris'te gerçekleşen Muay Thai Türkiye seçmelerinde Antalya'nın Alanya ilçesi Do Fighers Spor Kulübü adına yarışan 33 kiloda Fatma Maria Koç, 30 kiloda Seval Olga Koç ve 54 kiloda Mert Kıvanç Kurt, milli takıma girmeye hak kazandı.

11-15 kasım 2015 tarihlerinde 20 ülkenin katılımıyla Antalya Muratpaşa Çağlayan Spor Salonu'nda yapılacak Avrupa Muay Thai şampiyonasına katılacak sporculara Gençlik ve Spor Konfederasyonu adına başarılar dileyen Yılmaz, "Ülkemizin geleceği olan genç sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum. Her zaman sporcu ve gençleri her alanda desteklemek bizim görevimiz" dedi.

Alanya'da faaliyet gösteren Alanya Do Fighers Spor Kulübü Antrenörü İrfan Berme, yapılan teşekkür ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, "Türkiye'de birçok sporcu yetişiyor. Bu sporculara destek olunursa başarı seviyeleri artacak" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kadir Yılmaz Türkiye Antalya Alanya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title