Haberler

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç İstanbul'da

Güncelleme:

Bakan Akif Çağatay Kılıç, Büyükçekmece'de spor kulübünün yöneticileriyle bir araya geldi Kılıç: "Bu işle ciddi manada çalışacağım ve uğraşacağım. Artık bizim bu işe 'dur' dememiz lazım."

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İstanbul Büyükçekmece'deki spor kulüplerinin yöneticileriyle bir araya geldi.

Ova Restaurant'ta düzenlenen öğle yemeğinde gerçekleşen buluşmaya, ilçede faaliyet gösteren amatör kulüplerin başkan ve yöneticileri, AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Ali Düşmez, Büyükçekmece Kulüpler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Tamer Canbaz, AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Celal Babayiğit, AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Selahattin Küçük ve çok sayıda davetli katıldı.

Bakan Kılıç, yemekte yaptığı konuşmada, artık AK Parti belediyeciliğinin Büyükçekmece'ye gelmesi ve bunun için de belediye başkan adayı Babayiğit'e destek olunması gerektiğini söyledi.

Toplantıya katılan gençlere seslenerek, özellikle spor alanlarında tribünlerde yaşanan şiddet olaylarına değinen Kılıç, "Bu işle ciddi manada çalışacağım ve uğraşacağım. Artık bizim bu işe 'dur' dememiz lazım. Spor müsabakalarında şiddet görmek istemiyorum" dedi.

Sporun sadece futbol olmadığına vurgu yapan Kılıç, spor alanlarındaki şiddetle ilgili şunları kaydetti:

"Burada taraftar grupları ve onların temsilcileri var. Tribünlerde olduğunuz zaman ecdadımıza yakışır, milletimize yakışır hareketler içinde olacaksınız. Spor futboldan ibaret değildir. Takım adı vermek istemiyorum, bakın bazı futbolcular gidiyor hakeme diyor ki, 'hayır, verdiğin karar yanlış, çünkü bu şöyle oldu, ben böyle yaptım' ve herkes alkışlıyor. Bunun doğal olması lazım. Onun için taraftarlarımız, taraftar grubu lideri, başkanı, öncüsü ne derseniz deyin, bize yakışmayan hareketlerde bulunmayacağız. Tribünlerden sahaya herhangi bir şey atmak, hakaret etmek, hayatı tehlikeye sokabilecek hareketlerde bulunmak... Bunlar olacak şeyler değil. Ben bu işle ciddi manada çalışacağım ve uğraşacağım. Artık bizim bu işe 'dur' dememiz lazım. Ben spor müsabakalarında şiddet görmek istemiyorum."

Spor alanlarının tatlı bir rekabetin yaşandığı yer olması gerektiğini anlatan Akif Çağatay Kılıç, "Spor müsabakasında evet takımlarımızı destekleyeceğiz ama sonuçta biz orada hoş bir vakit geçirmek için bir araya geliyoruz, başka bir şey için değil. Bunu hatırlayacağız. Herkes üzerine düşeni yaparsa sorun kendiliğinden çözülür. Kimse şunu demesin, 'ben yapmıyorum ama o yapıyor.' Öyle yok. Herkes birbiriyle konuşacak. Bunu yapabilirsek başarılı oluruz" ifadelerini kullandı.

Büyükçekmece'ye spor tesisi kazandırmak konusunda gerekli fizibilite çalışmalarını yapacaklarını da anlatan Kılıç, "Başkanla beraber salon mu, sporcu fabrikası mı yapalım diye çalışıp, açıklığa kavuşturacağız. Büyükçekmece'nin yapısına hangisi daha uygunsa onu yapacağız. Gençlik merkezi yapacağız, yanına da ya spor salonu ya da sporcu fabrikası yapacağız" diye konuştu.

Bakan Kılıç, deniz sporlarına yönelik yapılabilecek tesisler konusunda gerekli çalışmalarda da bulunacaklarını sözlerine ekledi. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Akif Çağatay Kılıç Büyükçekmece Ak Parti İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title