Haberler

Gençlik Haftası

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Bisikletli gruptan genel görüntü Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Muammer Aydın'ın konuşması Gençlik Haftası Hafta kapsamında bisiklet turu düzenlendi Kırklareli'de Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında bisiklet turu düzenlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Bisikletli gruptan genel görüntü

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Muammer Aydın'ın konuşması Gençlik Haftası

Hafta kapsamında bisiklet turu düzenlendi

Kırklareli'de Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında bisiklet turu düzenlendi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Türkiye Bisikletliler Derneği Kırklareli Temsilciliği işbirliğinde düzenlenen etkinlikte, bisikletli grup Vilayet Meydanı'nda toplandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Muammer Aydın, etkinlik öncesi yaptığı konuşmada, Gençlik Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlediklerini söyledi.

İnsanları bisiklet kullanmaya teşvik etmek istediklerini ifade eden Aydın, bisiklet kullanımını Kırklareli'de daha fazla yaygınlaştırmaya çalıştıklarını belirtti.

Sağlıklı yaşam açısından da bisiklet kullanımının önemli olduğunu aktaran Aydın, "Gençlik Haftası kapsamında bisiklet turu tertip ettik. Amacımız insanların bisiklet kullanmaya teşvik edilmesi. Müdürlük olarak bisikleti ilimizde en üst düzeye çıkartmaya çalışıyoruz. Yıl sonuna kadar bisiklet sayısını arttıracağız. Bisiklet basit gibi görünse de kaza anında sürücüde ya da karşı tarafta beklenmedik ağır hasarlara neden olabiliyor. Bisiklet kullanırken de kurallara en iyi şekilde uymalıyız." diye konuştu.

Konuşmanın ardından bisikletli grup, Kırklareli Vali Mustafa Yaman tesislerine kadar pedal çevirdi.

Kaynak: AA / Spor

Muammer Aydın Kırklareli Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title