Haberler

Genç Solbek Revaçta

Ocak ayı transfer dönemini Jorginho dışında pek de iyi geçiremeyen Napoli’nin hedefinde sürpriz bir isim var.

Baselli el yakıyor

Uzun bir süre boyunca Cagliari'nin Belçikalı orta saha oyuncusu Radja Nainggolan'la ilgilendikten sonra Fransız Maxİme Gonalons'un peşinden koşturup Nainggolan'ı Roma'ya kaptıran ve sonrasında Verona'dan Jorginho'yu transfer eden Napoli, şimdi de savunma hattına ekleme yapmayı düşünüyor.

Bu sezon Serie B'de Varese formasıyla oldukça iyi işler çıkaran Fas doğumlu İtalyan pasaportu sahibi sol bek Achraf Lazaar'la ilgilenen Napoli, kendisi gibi sürpriz bir rakiple karşı karşıya kalabilir.

Şu anda ciddi bir şekilde Palermo'yla görüşmeler yapan 22 yaşındaki savunma oyuncusunun durumuyla ilgili Radio CRC'ye konuşan Varese sportif direktörü Mauro Milanese, "Oyuncu kesinlikle Varese'den ayrılacak. Napoli'ye gidip gitmeyeceğini şu an için bilmiyorum ve bir şey söyleyemem ama Parma kulübü de Lazaar için bizimle görüşmek istiyor" dedi.

Napoli kamuflajda

Palermo'yla ilgili de konuşan Milanese, "Eğer Palermo'ya gitmek istemezse çok çabuk bir şekilde başka bir kulüple görüşüp anlaşmamız gerekiyor. Şu anda Palermo'nun teklifin kabul ettik ve diğer teklifin de en az bu fiyattan başlaması lazım" diyerek Napoli ve Parma'ya sinyal gönderdi.

Palermo'nun Achraf Lazaar için Varese'ye yaptığı teklifin miktarıysa şu an için bilinmiyor.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Radja Nainggolan Palermo Varese Napoli Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title