Haberler

    Galatasaray Yıldız İsim ile Gizlice Görüştü

    Galatasaray'da Mehmet Özbek ve Cenk Ergün'ün, Milano'da yıldız isimle transfer görüşmesi yaptığı iddia edildi.

    Galatasaray'da Mehmet Özbek ve Cenk Ergün'ün, Milano'da Jose Sosa ile transfer görüşmesi yaptığı iddia edildi.

    Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'in kardeşi bilindiği gibi kulüpteki sportif kararlara imza atabiliyor ve başkanın danışmanı görevini de sürdürüyor. Başkanın gizli transfer görüşmelerinde özellikle Mehmet Özbek'i görevlendirdiği sızan haberler arasında.

    Fotospor'un haberien göre, Mehmet Özbek'in Cenk Ergün ile birlikte geçtiğimiz hafta Milano'da eski Beşiktaşlı oyuncu Jose Sosa ile bir araya geldiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Transfer görüşmesinden sezon sonu tekrar görüşelim kararı çıktı. Wesley Sneijder'in takımdan ayrılma ihtimaline karşı 10 numara pozisyonu için çalışmalara şimdiden başlayan sarı-kırmızılılarda ilk hedefin Arjantinli oyuncu olduğu öğrenildi.

    Süper Lig'i çok iyi bilen ve uyum sorunu yaşamayacağı için Jose Sosa'yı transfer etmeyi düşünen Galatasaray'da, Sneijder ile sorun yaşayan Igor Tudor'un da onayının alındığı belirtildi.

    Devre arasından Fenerbahçe'nin kapısından dönen Sosa'nın artık sezon sonunda Milan'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Milan'ın teknik Direktörü Vincenzo Montella ile yıldızı bir türlü barışmayan oyuncu bu sezon Serie A'da sadece 3 maçta 90 dakika forma giydi. Toplamda 15 resmi müsabakada Milan forması giyen Sosa 2 asist yaptı.

    Kaynak: Fotospor

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Mehmet Özbek Galatasaray Cenk Ergün Milano Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title