Haberler

    Galatasaray Liv Hospital - Fenerbahçe Ülker Maçından Notlar

    Türkiye Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker'i konuk eden Galatasaray Liv Hospital'in 11 kişilik kadrosunda genç takımdan 3 oyuncu yer aldı.

    Bu sezon yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle kadrosunda birçok oyuncu kaybeden ve geçen hafta da takımın yıldız isimlerinden Carlos Arroyo ile yollarını ayıran sarı-kırmızılı ekip, Fenerbançe Ülker derbisi için kadroya genç takımdan takviye yapmak zorunda kaldı.

    Sakatlıkları bulanan Ender Arslan ve Martynas Pocius'un da yer almadığı Galatasaray Liv Hospital kadrosunda Justin Carter, Patrick Young, Vladimir Micov, Zoran Erceg, Kerem Gönlüm, Sinan Güler, Ege Arar, Şuacan Pişkin'in yanı sıra 17 yaşlarındaki Lazgin Emre Özkan, Berkay Kansu ile 16 yaşındaki Yasin Murat Ünlütürk bulundu.

    Takımın başında Yağızer Uluğ bulundu

    Galatasaray Liv Hospital'de cezalı olan başantrenör Ergin Ataman'ın yerine Fenerbahçe Ülker karşısında takımın başında yardımcı antrenör Yağızer Uluğ bulundu.

    Ligde geçen hafta oynanan Anadolu Efes maçında iki teknik faul alarak diskalifiye edildiği için cezalı duruma düşen Ataman, taraftarlar arasında izledi.

    Taraftarların sevgi gösterisinde bulunduğu Ataman, karşılaşmayı sarı-kırmızılı takımın yakın oturduğu potanın arkasında maçı takip etti.

    Fenerbahçe ve Emre Belözoğlu'na tepki

    Takımlarını desteklemek için salonun büyük bölümünü dolduran Galatasaraylı taraftarlar, Fenerbahçe ve sarı-lacivertli futbolcu Emre Belözoğlu'na tepki gösterdi.

    Sarı-lacivertli kulüp ve Emre Belözoğlu aleyhine küfürlü tezahüratta bulunan taraftarlar, ayrıca yayıncı kuruluş aleyhine de sloganlar attı.

    Bu arada kulüpler arasındaki anlaşma gereği Fenerbahçeli taraftarlar, derbiyi solanda izleyemedi.

    "Yönetim uyuma basketbola sahip çık"

    Sarı-kırmızılı taraftarlar, Galatasaray Kulübü yönetimine, basketbol şubesine sahip çıkma çağrısında bulundu.

    Taraftarlar, uzun bir süre "Yönetim uyuma basketbola sahip çık" diye tezahürat yaptı.

    Galatasaray Kulübü yönetim kurulundan Cem Kınay, Selim Arda Üçer ve Ural Aküzüm maçı izledi.

    Bu arada Beşiktaş İntegral Forex Başantrenörü Henrik Dettmann da maçı takip edenler arasında yer aldı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Galatasaray Liv Hospital Fenerbahçe Ülker Emre Belözoğlu Ergin Ataman Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title