Haberler

Galatasaray Liv Hospital'da Sakat Oyuncuların Durumu

Takım doktoru Bağrıaçık: "Jawai'nin durumunda hızlı bir iyileşme görülüyor" "Markoshvili'nin 3 ay, Cenk Akyol, Ender Arslan ve Furkan Aldemir'in 10'ar gün takımdan uzak kalacağı düşünülmek...

Galatasaray Liv Hospital Basketbol Takımı Doktoru Adnan Bağrıaçık, hastanede tedavi altında tutulan Avustralyalı oyuncuları Nathan Jawai'nin durumunda hızlı bir iyilişme görüldüğünü bildirdi.

Sarı-kırmızılı oyuncuların sağlık durumuyla ilgili kulübün internet sitesine açıklamada bulunan Bağrıaçık, antrenmanda sakatlık geçiren Manuchar Markoshvili'nin 3 ay, çeşitli sakatlıkları bulunan Cenk Akyol, Ender Arslan ve Furkan Aldemir'in de 10'ar gün takımdan ayrı kalacağını belirtti.

Bağrıaçık, sakat oyuncuların durumuyla ilgili olarak şunları kaydetti:

"Olympiakos maçı sonrası boyun bölgesinde gerçekleşen damar problemi nedeniyle halen tedavisi Liv Hospital'de devam eden Jawai'nin durumunda hızlı bir iyileşme görülüyor. Son antremanda ayak bileği tendonunda yırtık olan Markoshvili'nin 3 ay, mekanik bel ağrısı teşhisiyle Cenk Akyol'un 10 gün, uyluk arka adalesinde gerilme olan Ender Arslan'ın 10 gün, plantar fasit teşhisiyle halen tedavisi devam eden Furkan Aldemir'in 10 gün takımdan uzak kalacağı düşünülmektedir. Engin Atsür'ün de 10 gün sonra takımla çalışmalara başlamasını planlamaktayız. Diğer sporcularımızda şu an için bir sağlık problemi yoktur." - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Adnan Bağrıaçık Furkan Aldemir Ender Arslan Cenk Akyol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title