Haberler

Galatasaraylı Endoğan Adili, Kadro Dışı Kalınca İsviçre'ye Gitti

Güncelleme:

Galatasaray'ın geçen sezon devre arasında renklerine kattığı İsviçre asıllı Türk oyuncu Endoğan Adili, Alanya kampı kadrosuna alınmayınca Zürih'e gitti.

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nun devre arası hazırlık kampı kadrosuna almadığı Endoğan Adili büyük bir hayal kırıklığı yaşayarak Zürih'e gitti.

YABANCI KURALINA TAKILMIŞTI

Sarı kırmızılıların geçen sezon devre arasında renklerine bağladığı, ancak Türk vatandaşlığına geçiremediği için oynatamadığı İsviçreli futbolcu, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun gözüne giremedi.

"MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİM"

Kendisi gibi kadro dışı olan diğer futbolcularla birlikte İstanbul'da kalan Endoğan Adili, Zürih'e giderken, uçakta çektirdiği bir fotoğrafı Instagram'dan paylaştı ve Galatasaray'daki mücadelesine devam edeceğini ima edercesine, "Hiçbir zaman vazgeçmeyeceğim" yazdı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Endoğan Adili Galatasaray İsviçre Alanya Spor Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

PORTOLU:

QARESMA GİBİ YILDIZLAR LAZIM SEN KİMSİN

2
21
yanıtYanıtla
fenerli:

BIRDE kafannan buyuk danisma bu lafi sene bir yil once bugunlerde demisdim . SEN O ZAMAN demisdin 2-ci yari Fener heyacandan puan kayb edecek ve Cincon sampion olacak . Fener senin kibi boskafalarin inadina Nissanda Sampion oldu senede yol gorundu muneccim

4
5
yanıtYanıtla
koyan ali:

mallar ne anlar futbolculardan nerde beraberlik nerde arkadaslik bunlar olmayan yerde bir sey olmaz

2
2
yanıtYanıtla
CecoMobil-IOS:

Bu kim yahuu

2
0
yanıtYanıtla
Attila Karakun:

Ağzında sakız, cak cak. . Gs''a gelmiş bir sporcuya hiç yakışıyor mu. , röportajda cak cuk sakız çiğne yuh. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title