Haberler

    Galatasaray'ın Yıldızları Kadro Dışı

    Güncelleme:

    Galatasaray Liv Hospital, Kerem Gönlüm ve Ender Arslan'ı kulübü icraya verdikleri gerekçesiyle kadro dışı bıraktı.

    Galatasaray Liv Hospital'ın milli basketbolcular Kerem Gönlüm ve Ender Arslan'ı kadro dışı bıraktığı iddia edildi. Şok kararın gerekçesi olarak, Gönlüm ve Arslan'ın kulübü alacakları gerekçesiyle icraya vermeleri gösterildi. Öte yandan Furkan Aldemir'in de kulübe ihtar çektiği ifade ediliyor.

    İKİ İSİM KADRO DIŞI KALDI

    Buna göre Sarı-Kırmızılı kulüp, Eylül ve Ekim ayı maaşlarını alamadıkları sebebiyle kulübü icraya verdikleri iddia edilen Kerem Gönlüm - Ender Arslan ikilisini kadro dışı bıraktı.

    YARSUVAT GELİR GELMEZ OLAYA EL KOYMUŞTU

    Cim Bom, geçen ay gerçekleştirilen başkanlık seçimlerinden önce de benzeri bir kriz yaşamış, 6 yabancı oyuncu alacakları sebebiyle kulüpten ayrılma raddesine gelmişti. Koç Ergin Ataman, haberleri doğrulayarak yönetime destek çağrısı yapmış Başkan Duygun Yarsuvat da göreve gelir gelmez Sarı-Kırmızılı ekibin problemlerinin çözümü için düğmeye basmıştı. Basketbol şubesine yapılan 4.5 milyon TL'lik ödemenin 3 milyon lirası erkek takımına ödenmişti. Galatasaray'ın son gelişmelere nasıl bir tepki vereceği büyük merak konusu.

    DERBİ ÖNCESİ KRİZ ÇIKTI

    Kulübü 17 Kasım Pazartesi günü oynanacak Fenerbahçe Ülker derbisi öncesi kriz noktasına getiren rakam ise Ender Arslan'ın iki aylık ücreti olan 400 bin TL ve Kerem Gönlüm'e ödenecek olan 350 bin TL. İki basketbolcunun ihtarname sonrası sözleşme fesih hakkını kullanmadan icraya yoluna gitmesi ise her iki oyuncunun da Türkiye şartlarında elde ettikleri kazançtan memnun olmaları ve farklı bir takıma gitmek istememeleri olarak yorumlanıyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Galatasaray Liv Hospital Furkan Aldemir Ender Arslan Kerem Gönlüm Spor Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    BahususMobil-ANDROID:

    Sen Galatasarayi sat.Sonra milli takimdan galibiyet bekle o kadar beddua yetti sana letonyanin kazakistanin oldugu grupta avaraj takimi oldun.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title