Haberler

Galatasaray'da Derbi Hazırlıkları

Güncelleme:

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 22 Şubat Cumartesi günü Beşiktaş ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Sarı kırmızılı takım, Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü Kulübü Basel'den alınan izinle takımla çalışan Endoğan Adili'nin, antrenmanda geçirdiği sakatlık sonunda çapraz bağlarını kopardığı ve sezonu kapattığı bildirildi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına açık gerçekleştirilen antrenman öncesinde teknik direktör Roberto Mancini futbolcularla kısa bir toplantı yaptı. Antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından iki gruba ayrılan futbolcular, dönüşümlü olarak dayanıklılık ve tam sahada koordinasyon çalışması gerçekleştirdi.

Çalışma, yarım sahada oynanan çift kale maçla tamamlanırken, futbolcuların hırslı olduğu gözlendi. Bu arada Mancini, çalışma sırasında sık sık savunma oyuncularına uyarılarda bulundu.

Sarı-kırmızılı takım, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Mancini'den yerde kalan Eboue'ye sarı kart

Çift kale maç sırasında teknik direktör Roberto Mancini, bir pozisyon sonrası yerde kalan Emmanuel Eboue'ye sembolik sarı kart gösterdi.

Fildişi Sahilli oyuncu, karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleci Ufuk Ceylan'ı geçtikten sonra yerde kaldı. Mancini, yerden kalkmayarak penaltı bekleyen Eboue'ye doğru koşarak sarı kart çıkardı.

Isınma hareketleri sırasında Eboue'nin takıma dans figürleriyle yaptırdığı hareketler, futbolcuları güldürdü.

Endoğan Adili sezonu kapattı

Galatasaray'ın, İsviçre'nin Basel Kulübü'den aldığı izinle antrenmanlara çıkardığı Endoğan Adili'nin geçirdiği sakatlık sonunda çapraz bağlarını kopardığı ve sezonu kapattığı bildirildi

Sarı-kırmızılı takımın henüz resmi sözleşme imzalamadığı genç futbolcunun cumartesi günü yapılan antrenmanda sakatlandığı ve yaklaşık 6 ay sahalarda uzak kalacağı öğrenildi.

Chelsea, Kasımpaşa Tesisleri'nde çalışacak

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 26 Şubat Çarşamba günü konuk edeceği İngiltere'nin Chelsea takımı, Kasımpaşa Kulübü'nün Kemerburgaz'daki tesislerinde antrenman yapacak.

İstanbul'a mücadeleden iki gün önce gelmesi beklenen İngiliz temsilcisinin teknik direktörü Jose Mourinho'nun, Türk Telekom Arena'nın zemininin bozulmaması için böyle bir karar aldığı belirtildi.

Bu arada, karşılaşma için İstanbul'a gelecek Chelsea taraftarlarının stat ulaşımında metroyu kullanmama önerisi üzerine, İngiliz kulübünün İETT ile yaptığı görüşme sonucunda taraftarların stada otobüsle gideceği kaydedildi.

Öte yandan, antrenmanı takip eden Chelsea Kulübü televizyonunun muhabiri, Didier Drogba ile sohbet etti. Drogba, şakalaştığı muhabirin şapkasını olarak bir süre kafasına taktı.

Kaynak: AA / Spor

Roberto Mancini Endoğan Adili Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title