Haberler

    Fransa'dan 30 Oranlık Kupon

    105 Monaco Reims Ligue 1'de 2. sıranın en büyük adayı Monaco, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Reims'i sahasında geçerek yerini sağlamlaştırmak isteyecektir.

    105 Monaco Reims

    Ligue 1'de 2. sıranın en büyük adayı Monaco, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Reims'i sahasında geçerek yerini sağlamlaştırmak isteyecektir. Son 2 maçını berabere tamamlayan ev sahibi ekip, alacağı 3 puanla yerini sağlama alacaktır. 1 seçeneğini işaretleyebilirsiniz.

    120 Lorient - Marsilya

    Aynı puanlı iki takımın mücadelesinde sonuç beraberliğin ötesine geçmez. Lorient'in iç saha karnesiyle Marsilya'nın dış saha karnesi eşit. Kazanan çıkmayacaktır.

    125 Bastia - Lille

    Deplasmanda sadece 1 kez kazanan Lille, ligin en iyi iç saha performanslarından birine sahip Bastia karşısında zorlanacaktır. Bastia'nın kazanması muhtemel. Alt tercihi de bir başka seçenek olarak karşımıza çıkıyor.

    126 Ajaccio - Caen

    Düşmeme mücadelesi veren Ajaccio, Avrupa kupaları yolundaki Caen'i konuk ediyor. İki takımın da hedefi kritik. Kazananı tahmin etmek zor. Bu yüzden karşılıklı gol var seçeneği ideal.

    127 Guingamp - Saint Etienne

    5 maçtır kazanamayan Guingamp ile 4 maçtır galibiyete hasret Saint Etienne'in mücadelesinde beraberlik ihtimali ağır basıyor. Sürpriz kuponlarda 0 değerlendirilebilir.

    128 Montpellier - Nice

    İç sahada beraberliği olmayan Montpellier, istikrarsız Nice'i iç sahada mağlup edecektir. Ev sahibi takım, alacağı galibiyetle birkaç sıra yükselme şansına sahip. 1 tercihi değerlendirilebilir.

    129 Toulouse - Bordeaux

    Toulouse son kozlarını oynuyor. 14 maçtır kazanamayan ev sahibi ekip, bu maçı da kazanamazsa yavaş yavaş Ligue 1'e veda etmeye başlayacak. Bordeaux da 3 maçtır kazanamıyor ancak bu kez şans ev sahibinden yana olur. Tahminim 1.

    136 Troyes-Paris Saint Germain

    Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea'yi eleyen PSG'de keyifler yerinde. Troyes ise artık Ligue 1'e veda hazırlığında. PSG, Şampiyonlar Ligi'nin kutlmasını bu maçta yapar. 1 tercihi haftanın bankosu.

    145 Nantes - Angers

    3 maçtır kazanamayan Nantes, 6 maçtır galibiyete hasret Angers'i konuk edecek. İki takım arasında 2 puan fark var. Nantes kazanarak hem şanssızlığını kırar hem de farkı açar.

    152 Rennes - Lyon

    Haftanın en zorlu karşılaşmalarından biri. İki takım da 2 maçtır kazanıyor. Rennes, rakibini yenerse 3. sıraya yükselebilir. Lyon ise rakibinin yaklaşmasına izin vermek istemeyecek. Tahmini zor olan karşılaşma, sürpriz kuponlarda beraberlik olarak yazılabilir.

    BANKO KUPON

    136: Troyes - PSG (MS 1, Oran 1.15)

    105: Monaco - Reims (MS 1,Oran 1.50)

    125: Bastia - Lille (Alt, Oran 1.30)

    126 Ajaccio - Caen ( KG var, Oran 1,70)

    Toplam Oran: 3.81

    FRANSA SÜRPRİZ KUPON

    152: Rennes - Lyon (MS 0, Oran 3.00)

    127: Guingamp - Saint Etienne (MS 0, Oran 2.80)

    128: Montpellier - Nice (MS 1, Oran 1.80)

    129: Toulouse - Bordeaux (MS 1, Oran 2.00)

    Toplam Oran: 30.24

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Ajaccio Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title