Haberler

Filenin Sultanları Hollanda'ya Direnemedi

Salon: TVF Başkent Hakemler: Adler Lazslo (Macaristan), Dudek Piort (Polonya) Türkiye: Naz Aydemir, Gözde Kırdar, Kübra Akman, Neslihan Demir Güler, Neriman Özsoy, Eda Erdem Dündar,Gizem Karadayı (Libero), Polen Uslupehlivan, Güldeniz Önal. Hollanda: Knip Kiristen, Stoltenborg Femke, Belien Yvon, Plak Celeste, de Kruuf Robin, Balkestein Grothue, Stenberger Quinta, Pietersen Judith, Schoot Myrthe, Slöetjes Lonneke, Buijs Anne, Dijkema Laura, Stam Pilon Debby, Koolhaas Nicole Setler: 14-25, 10-25, 21-25 Süre: 1 saat 26 dakika 2016 Rio Olimpiyatları Avrupa Kıta Elemelerinde Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı, A Grubu'ndaki üçüncü maçında Hollanda'ya 3-0 yenildi.

Salon: TVF Başkent

Hakemler: Adler Lazslo (Macaristan), Dudek Piort ( Polonya )

Türkiye : Naz Aydemir, Gözde Kırdar, Kübra Akman, Neslihan Demir Güler, Neriman Özsoy, Eda Erdem Dündar,Gizem Karadayı (Libero), Polen Uslupehlivan, Güldeniz Önal.

Hollanda : Knip Kiristen, Stoltenborg Femke, Belien Yvon, Plak Celeste, de Kruuf Robin, Balkestein Grothue, Stenberger Quinta, Pietersen Judith, Schoot Myrthe, Slöetjes Lonneke, Buijs Anne, Dijkema Laura, Stam Pilon Debby, Koolhaas Nicole

Setler: 14-25, 10-25, 21-25

Süre: 1 saat 26 dakika

2016 Rio Olimpiyatları Avrupa Kıta Elemelerinde Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı, A Grubu'ndaki üçüncü maçında Hollanda'ya 3-0 yenildi.

Birinci sete Hollanda hızlı başladı. Balkestein'ın peş peşe bulduğu sayılarla 3-1'lik seri yakalayan rakibi karşısında sete tutunmaya çalışan Milliler, Gözde-Neslihan'la karşılık verdi. Ancak Hollanda, hem savunmada hem de etkili oyununu ilk teknik molaya kadar taşıdı ve 5-8 önde girdi. Mola dönüşü rakibine karşı tutuk olan ve hatalarına devam eden milliler, ikinci molaya da 8-16 geride girdi. Molanın ardından Neriman ve Neslihan'la ayakta kalmaya çalışan Türkiye karşısında Hollanda çok kolay bir set aldı ve seti 14-25 kazandı. (0-1)

İkinci sete, savunma hatalarını değerlendiren Hollanda iyi başladı ve ilk molaya 2-8, ikinci molaya da 10-16 önde girdi. Molanın ardından sahada varlık gösteremeyen Milliler kaşısında Hollanda, özellikle savunmada Belien ve hücumda Balkestein ile 10-0'lık bir seri yakaladı ve ikinci seti de 10-25 kazandı. (0-2)

Üçüncü sette de özellikle blok ve savunma hatalarına devam eden Türkiye karşısında Hollanda, ilk teknik molaya 2-8 önde giren taraf oldu. Maçın başından beri rakibine 3 sayıdan fazla yaklaşamayan Filenin Sultanları, üçüncü sette direnmeye çalıştı. Türkiye, file üstünde ve savunmada mükemmel işler yapan Hollanda karşısında Gözde-Bahar ikilisi ile direnmeye çalıştı (5-13). Ay-yıldızlı takım, Güldeniz, Eda ve Gözde ile farkı kapatmaya çalışsa da, hücumda çok etkili olan Hollanda karşısında skoru 11-15'e taşıdı. Milliler, Hollanda'nın ikinci molaya 11-16 girmesini engelleyemedi. Mola dönüşü toparlanması beklenen Türkiye, özellikle savunma hatalarına devam etti. Hollanda ise, maçın başından beri hücumdaki etkisini maç sonuna taşıdı ve üçüncü seti 21-25, maçı da 3-0 kazanan taraf oldu.

2016 Rio Olimpiyatları Avrupa Kıta Elemelerinde üçüncü gün oynanan maçlarda şu sonuçlar alındı:

14.00 Belçika: - 2 İtalya. 3 (B Grubu)

16.30 Almanya: - 3 Hırvatistan: 0 (A Grubu)

19.30 Türkiye: - 0 Hollanda: 3 (A Grubu)

Millilerin grubunu birinci veya ikinci bitirmesi ve yarı finaldeki rakibi, yarın oynanacak maçlardan sonra belli olacak. Yarın yapılacak karşılaşmaların programı ise şöyle:

14.00 Rusya - Belçika

16.30 Hollanda - Hırvatistan

19.30 İtalya - Polonya - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Neslihan Demir Hollanda Polonya Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title