Haberler

Fenerbahçeli Yönetici Şekip Mosturoğlu, İstifa İddialarını Yalanladı

Güncelleme:

Fenerbahçeli yönetici Şekip Mosturoğlu, basında çıkan istifa haberlerini yalanladı, "Sürekli istifa ettiriliyoruz. Ayrılacak olsak zaten hemen duyulur." dedi.

Fenerbahçe camiası, Başkanvekili Abdullah Kiğılı'nın istifası sonrası yeni ayrılıklar yaşanacağı iddiasıyla sarsılırken, yönetim kurulunun önemli isimlerinden avukat Şekip Mosturoğlu, açıklamalarda bulundu.

"SÜREKLİ AYRILIK SÖYLENTİSİ ÇIKARIYORLAR"

"Benim ve arkadaşlarım için istifa ediyor diyenin ya Fenerbahçe'den haberi yok, ya da iyi niyetli değil" diyen Mosturoğlu, yaklaşık 3 aydır, kendisini başta olmak üzere bazı yöneticiler hakkında sosyal medyada, "ayrılıyorlar" söylentilerinin çıkarıldığını söyledi.

"AYRILMIŞ OLSAM ZATEN HEMEN DUYULUR"

Bu durumun kendilerini üzdüğünü de ifade eden Mosturoğlu, "Görevimin başındayım, camiamızın önüne çıkıp oy istedik ve çalışma taahhüdü verdik. Niçin ayrılalım, ayrılmış olsam bu zaten hemen duyulur. Sosyal medyada, adlarının önünde Fenerbahçe logosu veya adı bulunan bazı takma isimli adresler bizi sürekli istifa ettiriyorlar. Bunlara lütfen inanmayın" dedi.

"4. YILDIZI TAKACAKKEN NİYE BIRAKALIM"

Şekip Mosturoğlu, istifa edeceği söylenen Ömer Temelli ve Tolga Deniz Aytöre'nin de görevlerinin başında olduğunu söyledi. Mosturoğlu, "Üstelik bu yıl 20. şampiyonluğu yaşayıp 4. yıldızı takacakken niçin görevimizi bırakalım ki" demekten de geri kalmadı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Şekip Mosturoğlu Abdullah Kiğılı Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title