Haberler

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Merçil'in Acı Günü

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Yasemin Merçil'in hayatını kaybeden babası Yusuf Merçil (89), son yolculuğuna uğurlandı.

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Yasemin Merçil'in hayatını kaybeden babası Yusuf Merçil (89), son yolculuğuna uğurlandı.

Yusuf Merçil'in Erenköy Galippaşa Camii'nde ikindi kılınan cenaze namazında, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay'ın yanı sıra, kulüp yönetim kurulu üyeleri Cihan Kamer, İlhan Ekşioğlu, Alaeddin Yıldırım, Şekip Mosturoğlu, Ender Alkaya, Ömer Temelli, Hüseyin Ersan Topbaş, Ünal Uzun, Tahir Perek, Hakan Dinçay ve Turhan Şahin de yer aldı.

Ailesiyle birlikte taziyeleri kabul eden Yasemin Merçil'e sarılarak başsağlığı dileklerini ileten Aziz Yıldırım'a, aile yakınlarının, "Siz de onun bir babasısınız" demeleri dikkati çekti.

Cenazeye ayrıca, Fenerbahçe Kulübü eski yöneticileri Ali Koç ve Vedat Olcay ile eski Gaziantepspor Kulübü Başkanı Celal Doğan da katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Yusuf Merçil'in cenazesi, toprağa verilmek üzere Kasımpaşa Zindan Arkası Mezarlığı'na götürüldü.

Muhabir: Mehmet Fatih Duman / Bülent Aslan

Yayıncı: Hüseyin Doğru - İSTANBUL

Kaynak: AA / Spor

Aziz Yıldırım Yüksel Günay Erenköy Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title