Haberler

Fenerbahçe Ülker Final Four'a Yükseldi

Güncelleme:

Euroleague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Ülker, deplasmanda Maccabi Electra'yı 75-74 yendi, seriyi 3-0'a getirerek final four'a yükseldi.

Euroleague Son 8'de Fenerbahçe Ülker Maccabi Tel Aviv deplasmanına konuk oldu. Serinin ilk 2 maçını kazanmasını bilen Fenerbahçe Ülker İsrail deplasmanındaki ilk maçtan da galip ayrıldı. Seride durumu 3-0'a getiren sarı-lacivertli ekip Euroleague'de son 4'e yükseldi.

MACCABI HIZLI BAŞLADI

İstanbul'da 2 maç kaybeden Maccabi evindeki maça istekli başladı ve ilk çeyreği 20-13 önde kapattı. İkinci çeyrekte oyuna ağırlığını koyan Fenerbahçe Ülker skor üstünlüğünü ele geçirdi ve ilk yarıyı 31-37 önde kapattı.

FENERBAHÇE ÖNE GEÇTİ!

İkinci yarıda da skor üstünlüğünü rakibine vermeyen Fenerbahçe Ülker üçüncü periyotu 50-45 önde geçti. Maçın son çeyreği ise büyük heyecana sahne oldu. Ev sahibi Maccabi aradaki farkı eritti ve maçın bitimine 5 dakika kala beraberliği yakaladı: 56-56.

MAÇ UZADI

Karşılaşmanın son 3 dakikasına girilirken Emir'in kritik üçlüğü farkı 4 sayıya çıkardı. Bitime 1 dakika kala ise Maccabi bir kez daha eşitliği yakaladı: 63-63. Son 33 saniye kalan Maccabi Tel Aviv 65-63 öne geçti. Obradovic'in aldığı molanın ardından Jan Vesely sayıyı buldu: 65-65. Maccabi Tel Aviv son hücumdan faydalanamayınca karşılaşma uzatmalara gitti.

SON SÖZÜ SARI KANARYA SÖYLEDİ

Uzatma periyotu Zizis'in üçlüğü ile başladı. Maçta skor üstünlüğünü tekrar ele geçiren Fenerbahçe Ülker karşılaşmadan 75-74 galip ayrıldı.

Bu galibiyetin ardından Fenerbahçe Ülker, Maccabi Tel Aviv'i seride 3-0 ile geçerek Euroleague'de son 4 takım arasına yükseldi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Maccabi Tel Aviv Fenerbahçe Ülker İstanbul İsrail Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (57)

zazamobilWeb@haberler.com:

Gs taraftari olarak tebrikler fenerbahce okadar haksizlik yapildi yine ayaktasin

66
5
yanıtYanıtla
King_58Mobil-IOS:

Bende galatasarayliyim. Ama fener inşallah kazanamaz. Gsli olmanin gereği budur, başka söze gerek yok. Ha burda yazanlar var, onlar hepsi laf

8
57
yanıtYanıtla
YakamozMobil-IOS:

Bakın işte görün damarında Türk Kanı olmayan İsrail yanlısı fb düşmanlarını görüyoruz yazıklalar olsun inadına fenerbahçe

58
5
yanıtYanıtla
CumaMobil-IOS:

Sike var sike

12
39
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61:

TEBRİKLER FENERBAHÇE ÜLKEMİZDE BİRBİRİMİZİ YESEKTE KONU AVRUPADA YADA DÜNYA ÇAPINDA OLUNCA İŞLER DEĞİŞİRİ ÜLKE GURURU ÖNEMLİ ÖZELLİKLE BU ermeni SOYKIRIMI GEYİKLERİ ÇOĞALDIĞI BU ZAMANLARDA. . .

40
7
yanıtYanıtla
YakamozMobil-IOS:

İsrail uşaklarına inat çatlayın patlayın okadar üzüldüyseniz gidin haham Babanızın yanına en büyük fener ?????????? yaşasın Türkiye

34
7
yanıtYanıtla
efelekmobilWeb@haberler.com:

tebrikler

29
8
yanıtYanıtla
HesappMobil-IOS:

Galatasaraylıyım ama bu Fenerbahçe gerçekten çok büyük bir spor kulübü başka bir takıma bu olaylar yapılsaydı kapısına kilit vururdu tebrikler Fenerbahçe umarım şampiyon olursun

28
2
yanıtYanıtla
uzman:

Bu Fener yine şike yapmıştır.

2
28
yanıtYanıtla
ÜLKÜ OCAKLARINI KAPATMAYA DEVLETIN GÜCÜ YETMEZmobilWeb@haberler.com:

Fenerin basarisina sevinmem.

1
26
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title