Haberler

Fenerbahçe'de Spartak Moskova Maçı Hazırlıkları

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunun ilk maçında 21 Ağustos Salı günü deplasmanda Spartak Moskova ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunun ilk maçında 21 Ağustos Salı günü deplasmanda Spartak Moskova ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Maçın oynanacağı Luzhniki Stadı'nın zemininin sentetik çim olması nedeniyle iki gün öncesinden Moskova'ya gelen sarı-lacivertli ekip, zemine alışmak için bu statta antrenmana çıktı.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın başındaki 15 dakika basın mensuplarına açık tutuldu. Sarı-lacivertliler ısınmanın ardından 4 gruba ayrılıp pas çalışmaları yaptı.

Spartak Moskova maçı için Rusya'ya gelen 22 futbolcu da antrenmana katıldı. Oyuncuların durumunun iyi olması teknik heyeti sevindirdi. Futbolcuların pas çalışmaları sırasındaki neşesi dikkati çekti.

Takım koşu yaptığı sırada basın mensuplarının yanına gelen teknik direktör Kocaman, gazetecilerle bayramlaştı.

Futbolcuların antrenmana çıktıkları sırada sahanın zeminini inceledikleri görüldü.

Kulüp doktoru Burak Kunduracıoğlu'nun da sahaya uygun krampon giyilmesi konusunda uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Antrenmanı Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Futbol Şube ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Ali Yıldırım'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Tolga Deniz Aytöre, Yasemin Merçil ve Yalçın Haker de izledi.

Antrenmanı az sayıda taraftar da tribünden takip etti.

Muhabir: Serdal Kalaycı / Buğra Ersavaş

Yayıncı: Tarkan Demir - MOSKOVA

Kaynak: AA / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Spartak Moskova Aykut Kocaman Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title