Haberler

Fenerbahçe'de 4 İsim Gönderiliyor

Güncelleme:

Transferde bombaları peş peşe patlatan Fenerbahçe'de Krasic, Holmen, Serdar Kesimal ve Mehmet Topuz'la yollar kesin olarak ayrılıyor.

HABERLER.COM/ÖZEL
RECEP KIYATSIL


Süper Ligde şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırdıktan sonra transferde bombaları peş peşe patlatan Fenerbahçe, diğer yandan da elindeki futbolcuları çıkarmanın planlarını yapıyor.

8 İSİM GİTTİ

İlk olarak Sportif Direktörlüğe Guilano Terraneo'yu, Teknik Direktörlüğe ise Vitor Pereira'yı getiren Fenerbahçe ; sözleşmesi sona eren Emre Belözoğlu, Bekir İrtegün, Selçuk Şahin, Egemen Korkmaz, Mert Günok, Webo ve Feyenoord'la anlaşan Kuyt'la yollarını ayırdı. Emenike ise 1 yıllığına Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al Ain'e kiralandı.

8 İSİM GELDİ

Şener Özbayraklı, Fernandao, Simon Kjaer, Fabiano Ribeiro, Abdoulaye Ba, Josef de Souza, Nani ve Van Persie'yi kadrosuna katan Fenerbahçe'de son hedef Chelsea'de forma giyen Ramires ve Feyenoord'lu Clasie.

4 FUTBOLCU YOLCU

Pereira'nın gelişinden sonra kadroda düşünülmeyen Holmen, Serdar Kesimal, Krasic, ve Mehmet Topuz da sarı-lacivertli takımdan ayrılacak diğer isimler olarak ön plana çıkıyor. Fenerbahçe, Holmen'i Sivasspor'a satmayı ya da kiralamayı düşünürken Mehmet Topuz da eski takımı Kayserispor'a geri dönecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Serdar Kesimal Mehmet Topuz Fenerbahçe Feyenoord Spor Haberler

500

Yorumlar (38)

ibo:

Ne yapsaniz hava civa. sizde o baskan oldugu surece o takima ruh gelmez. despotizmin oldugu yerde basari yoktur.

5
24
yanıtYanıtla
Büyük Türk emir Timur Mobil-IOS:

Krasiç ve holmen kiralık verilsin Mehmet topuz ve Serdar kesimal Kalsın

0
28
yanıtYanıtla
KADIKÖYLÜ:

Kadlec ne iş yapar ? Stock desen çelimsiz, güçlü bir defans karşısında aciz kalıyor.

23
4
yanıtYanıtla
mahir:

birde hasan ali kaldırımı gönderseler bayram ederiz. :)

10
16
yanıtYanıtla
esra:

Yenilenmenin zamanı gelmişti değişiklikler mert günok dışında mantıklı kararlar gelen oyuncularimizda iyi

22
1
yanıtYanıtla
bio:

Caner sene başında ameliyat oluyor, ve hemen daha doğru dürüst düzelmeden tekrar canını dişine takarak çalışmalara katılmaya uğraşıyor. . Diğer rakibi Hasan Alide ameliyat olmamasına rağmen devamlı sakat ayağına yatıp çalışmalara katılmıyor. Aykut hocadan beri ortalıkta yok oynadığı zamanda vay yok. . . . Ne oluyor işe yaramıyorsa satın gitsin, o forma o kadar ucuz değil maalesef. . . . .

19
2
yanıtYanıtla
GERÇEKLER:

Hepsi gönderilsin. FB''nin ağlamaya bir nebze hakkı yok. Şampiyon olacaksın, son oynadığın maçların alayı fiyasko. Dünyanın hangi liginde böyle rezalet var ya. Gelen geçen tokatladı Feneri. Böyle iş mi olur. Hiçbir kupada mücadele etmiyorsun, bari ligde şampiyon ol! Rezil!

13
5
yanıtYanıtla
ock:

İnsanda biraz utanmak arlanmak olur. . . Bu Serdal kesimal herhalde FB. ye yatmaya gelmiş. Adam çiftlik boğası gibi. . Topuz desen ona keza Zamanın en pahalı taransferi FB. ye hiç bir şey vermedi. . . Alper de en pahalı taransferlerden biri kendini geliştirip oynayacağı yerde daha çok bitiyor. . . Hasan Ali Aykuttan beri ortalıkta doğru düzgün oynamıyor. Oynadığı zamanda var yok. . Bu yerlilere ne oluyor anlayan beri gelsin. . Bunlar kaliteli oyuncu diye alınmadı mı?. . . . .

18
0
yanıtYanıtla
dadas_25:

Ula hoca eline sağlık bunlarıda gönderde kurtulak yeter yatarak aldıkları.

15
0
yanıtYanıtla
selçuk:

Takım değişti emre ve egemen de yok fener zorlanır bu yıl

4
10
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title