Haberler

Fenerbahçe, Bruno Alves ile Sezon Sonu Yollarını Ayıracak

Güncelleme:

Fenerbahçe'de sezon sonu sözleşmesi sona erecek Bruno Alves ile yeni kontrat yapılmayacak. Portekizli yıldız sene sonunda gidiyor.

Ligin bitmesine bir aydan kısa bir süre kala Fenerbahçe'de yaprak dökümü başladı. Kontratı haziran ayında sona erecek olan birçok futbolcunun geleceği henüz netlik kazanmasa da sarı-lacivertliler ilk olarak Bruno Alves'le yolları ayıracak.

YÖNETİM DUR DEMEYECEK

Agresif futbolu ve pozisyon hatalarıyla savunmada güven vermeyen Portekizli'nin futbol yaşantısına ülkesinde devam etmek istediği öğrenilirken, sarı-lacivertli yönetim de Simon Kjaer'in yanında çok sırıtan oyuncuya 'Dur' demeyecek.

ROTA KATAR

34 yaşındaki stoper Sporting Lizbon ve eski kulübü Porto ile flört ederken, oyuncunun B planının da hazır olduğu öğrenildi. Alves, Portekiz temsilcileriyle maddi konularda ortak paydada buluşamazsa rotayı birçok vatandaşı gibi Katar'a çevirecek.

YERİ HEMEN DOLACAK

Kjaer'den çok memnun olan sarı-lacivertliler, Alves'in yerini hemen dolduracak. Şimdiden Avrupa'daki stoperler arasında geniş bir tarama yapan teknik direktör Vitor Pereira ve yardımcıları yönetime detaylı bir rapor sunacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bruno Alves Fenerbahçe Katar Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

fb34Mobil-ANDROID:

serdar aziz i niye görmezlerki?

1
1
yanıtYanıtla
messi 10:

braga maçında feneri satan adam kesinlikle gitmeli hain alves

1
0
yanıtYanıtla
FENERASYON:

Tescilli şikeci Fenerbahçede ilk yolcu baş şikeci Aziz olmalı. Sona sırasıyla yaramaz Mamut, limon Ilhan, Yogi Volkan gitmeli. Fenerbahçemiz ancak o zaman düzelir, sevilir ve saygı görür.

1
0
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, içinden günde 50. 000 Subhanallah Tesbihini çek. Mümin bir Müslüman gibi saf laş.

0
1
yanıtYanıtla
maho:

allah belanizi versin medya alin fenerinizide defolun orda bir lider var tek haber bile yok topunuzun cani cehenneme yalaka basin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title