Haberler

Fenerbahçe, Ajax Karşısında Galibiyet Peşinde

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu 3. maçında Hollanda temsilcisi Ajax karşında 3 puan peşinde.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu 3. maçında Hollanda temsilcisi Ajax karşında 3 puan peşinde. Grubunda galibiyeti bulunmayan sarı-lacivertliler, ilk galibiyetini alarak gruptan çıkma yolunda emin adımlar atmak istiyor.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu 3. maçında Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde Ajax ile oynayacak olan Fenerbahçe'nin hedefinde 3 puan var. Grupta 1 yenilgisi ve 1 beraberliği bulunan sarı-lacivertliler, Hollanda temsilcisi Ajax'ı yenerek ilk galibiyetini almak istiyor. Bu sezon Avrupa'da çıktığı 6 maçta sarı-lacivertliler, 2'şer galibiyet, beraberlik ve yenilgi aldı.

Fenerbahçe'nin Portekizli çalıştırıcısı Vitor Pereira, Spor Toto Süper Lig'de 1-0 kazandıkları Kayserispor maçına göre ilk 11'de 4 değişiklik yaptı. Tecrübeli teknik adam, Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Hasan Ali Kaldırım ve Jose Fernandao'nun yerine ilk 11'de Fabiano, Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Diego Ribas'a şans tanıdı.

Saat 22.05'te başlayacak olan mücadeleyi İspanyol hakem David Fernandez Borbalan yönetecek. Borbalan'ın yardımcılıklarını ise Pau Cebrian Devis ve Diego Barbero yapacak.

FENERBAHÇE'DE NANI SÜRPRİZİ

Fenerbahçe'de Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda oynadıkları Kayserispor maçında sakatlanan Portekizli yıldız futbolcu Nani, Ajax maçına yetişti. Bu sezon bütün maçlara ilk 11'de başlayan Nani, hafta içinde antrenmanlarda takımdan ayrı kalmıştı. Sadece dünkü antrenmanın başında bir süre takımla çalışan Nani, sürpriz bir şekilde Ajax maçının 11'inde yer aldı.

FENERBAHÇE 3. KEZ AJAX İLE KARŞILAŞACAK

Fenerbahçe, tarihinde 47 yıl aradan sonra 3. kez Hollanda temsilcisi Ajax ile karşılaşacak. Hollanda temsilcisi ile en son 1968-1969 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya gelen sarı-lacivertliler, ilk maçta kendi evinde 2-0 yenilirken, deplasmanda da aynı skorla mağlup olmuştu.

FENERBAHÇE'DE 3 EKSİK

Sarı-lacivertlilerin Hollanda temsilcisi Ajax karşısında 3 eksiği bulunuyor. Portekizli futbolcular Bruno Alves, Raul Meireles ile Volkan Şen, sakatlıkları sebebiyle Hollanda temsilcisine karşı forma giyemeyecek.

GÖKHAN GÖNÜL İLK KEZ İLK 11'DE

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Gökhan Gönül bu sezon ilk kez 11'de sahada yer alıyor. Sezon başında yaşadığı sakatlık sebebiyle takımdan ayrı kalan Gönül, sakatlığının tam olarak geçmesinin ardından sahaya ilk 11'de çıkıyor.

Gökhan Gönül ayrıca, sarı-lacivertli forma ile Avrupa kupalarında 50. maçında çıkacak. Yedek kulübesinde şans bekleyen Michal Kadlec de şans bulması durumunda Fenerbahçe forması ile 50. maçına çıkmış olacak.

MARKOVIC CEZASINI TAMAMLADI

Fenerbahçe'nin sezon başında İngiliz temsilcisi Liverpool'dan kiraladığı Sırp futbolcu Lazer Markovic cezasını tamamlayarak ilk 11'de yer aldı. Geçen sezon Liverpool formasıyla UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gördüğü kırmızı kartın ardından 4 maç ceza aldığı için Molde ve Celtic maçlarında forma giyemeyen Markovic, ilk 11'de sahaya çıkacak.

4 GAZETECİ STADA ALINMADI

Öte yandan Hürriyet Gazetesi muhabiri Ahmet Ercanlar, Sabah gazetesi muhabiri Volkan Demir, Fotomaç gazetesi muhabiri Emre Bol, Habertürk Gazetesi Muhabiri Ahmet Selim Kul sarı-lacivertli takımın Ajax ile oynadığı maça akreditasyonları olmasına rağmen alınmadı.

TSYD yetkilileri 4 gazetecinin akreditasyonlarının olduğunu ancak kulüp tarafından kart basılmadığı için içeri alınmadığını vurguladı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Hollanda Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title