Haberler

F.Bahçe Ülker - G.Saray Liv Hospital Maçı, Olaylar Nedeniyle Ertelendi

Güncelleme:

Fenerbahçe Ülker - G.Saray Liv Hospital maçı, ev sahibi ekibin açıklamasına göre Genç Fenerbahçeliler grubunun torpil ve meşaleleri nedeniyle ertelendi.

Fenerbahçe Ülker ve Galatasaray Liv Hospital arasındaki İstanbul Genç Erkekler Ligi Final Grubu maçı taraftarların neden olduğu olaylar nedeniyle iptal oldu.

Caferağa Spor Salonu'nda saat 16:00'da başlaması gereken mücadele yaklaşık 100 Fenerbahçe taraftarı, ısınma esnasında Galatasaray takımının ısındığı tarafa torpil ve meşale atınca iptal oldu.

Fenerbahçe Kulübü ise yaptığı açıklama ile GFB (Genç Fenerbahçeliler) Grubu'nu suçladı.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Fenerbahçe Ülker Genç Takımı ile Galatasaray Genç Takımı arasında bugün (11.01.2015) saat 16.00'da başlaması gereken Genç Erkekler Basketbol Ligi Final Grubu maçı GFB grubunun takımlar ısınırken sahaya meşale ve ses bombası gibi birtakım yabancı madde atmaları yüzünden hakemler tarafından başlatılmamıştır.

Bu tip şiddet eylemleri sadece Fenerbahçe'ye değil, aynı zamanda Türk sporuna da zarar vermektedir.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bu kişiler hakkında kulübümüzce savcılığa suç duyurusunda bulunulacaktır.

Hem emniyet birimleri hem de yargıdan bu kişiler hakkında gerekli yaptırımların uygulanmasını acilen beklemekteyiz. Bu olayın takipçisi olacağımızı da kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla"

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Liv Hospital Fenerbahçe Ülker Liv Hospital İstanbul Spor Haberler

Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

Bakmadan Geçme

Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Bayram tatilinde bankalar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası bankalar kapalı mı? Bayram tatilinde noterler açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası noterler kapalı mı? Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Türkiye-Brezilya Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-Brezilya voleybol maçı saat kaçta? Türkiye-Brezilya voleybol maçı şifresiz canlı izle! Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı?
Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

500

Yorumlar (11)

Ulkem ulkemMobil-ANDROID:

boyle seyler sadece fenerbahcede olur. yuz karalari.

5
7
yanıtYanıtla
GENÇFENERBAHÇELİLERMobil-ANDROID:

bunlar sana az azize.. her zaman her yere GİDER bu alemde GençFenerliler

5
6
yanıtYanıtla
mert mertMobil-ANDROID:

gençleri bela yaşlisi bela futbolcusu bela bunlar spor için kurulan bir kulüp diye biliyorum ben ama terör olaylarinda rastlanilan her tür durumu yapacak ayak takimi içlerinde bariniyor kendileri zarar görür kimsenin kötüye prim vereceğini düşünmeyin artık o devirler geçti gitti

4
3
yanıtYanıtla
H.DmobilWeb@haberler.com:

Olur böyle şeyler, no problem

1
5
yanıtYanıtla
HasBaBaMobil-ANDROID:

Bu açıklama papazın karşısında günah çıkartmaya benziyor. O meşalelerin oraya girmesini önlemek kimin vazifesi.

6
0
yanıtYanıtla
yener kibar:

bunlar stat a paraşütle meşalede atıp fenere ceza verdirdiler daha çok pislik çıkaracaklar anlaşılan gerçek fenerliler bu işe bir çözüm bulmalı taraftarlığın zevkini yaşıyamıyoruz ne demek genç fb fener bahçeden başka fenerin ismini nasıl kullanırlar bunlara kim yol veriyor

3
0
yanıtYanıtla
T.COŞKUN:

YAKIN BU CİNCONLARI. . .

0
2
yanıtYanıtla
AYHAN AĞAOĞLU:

SAYIN FENERLİLER MAÇLARIN ERTELENMESİNE İZİN VERMEYİN FB, E ZARAR VERMEYİN. SEYİRCİLİĞİN ÖRNEĞİĞNİ LÜTFEN GÖSTERİN.

2
0
yanıtYanıtla
ock:

Aziz yıldırım TFF ve Basketbol federasyon yetkililerine bas bas bağırıp bu adamları içeri almayın derken kimse tınlamıyordu. Adamın ne kadar haklı olduğu ortaya çıktı. Zaten birileri Sırf Aziz yıldırım ve FB. zor durumda kalıp ceza alsın diye bunları oralara özellikle sokuyor. . . Yapıştırın şimdi kulübe cezayı zaten tek bildiğiniz iş o. . . Bü güzellik yapında bu olaya sebebiyet verenleri yakalayın yoksa olaylar yarın dahada büyüyecek. . .

1
0
yanıtYanıtla
yzb:

Yönetim adli makamlara şikayetçi olup bu zararları bu yapanları ödettirmelidir. .

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title