Haberler

Eskişehir Valisi Tuna'dan Eskişehirspor'a Moral Ziyareti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Vali Tuna'nın futbolcularla konuşması Gazetecilere açıklaması - Vali Tuna: "Eskişehirspor'a kimin katkı yapıp yapmadığı da net şekilde ortaya çıkacak.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Vali Tuna'nın futbolcularla konuşması

Gazetecilere açıklaması - Vali Tuna: " Eskişehirspor'a kimin katkı yapıp yapmadığı da net şekilde ortaya çıkacak. Beraber yola çıktığımız arkadaşlarımızdan biraz daha fazla gayret göstermelerini bekliyoruz. Bu iş olacak, bu takım kümede kalacak"

Kulüp Başkanı Hoşcan: "İçinde bulunduğumuz durumdan halen kendilerine çıkar sağlamaya çalışanların Eskişehirspor'a kalan son 6 maçta zarar vermemesini diliyorum."

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Torku Konyaspor hazırlıklarına başlayan Eskişehirsporlu futbolculara moral ziyaretinde bulundu.

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Vali Tuna, yaklaşık 3 yıldır Eskişehir'de görev yaptığını ve elinden geldiği kadar Eskişehirspor'a destek verdiğini söyledi.

Eskişehirspor'un başarısı için çeşitli kampanyalar başlattıklarını belirten Tuna, bu kampanyalarla sporcuların motivasyonunu artırmayı hedeflediklerini bildirdi.

Tuna, takıma destek için geçen hafta içi iş adamlarına yönelik yemek verdiklerini anımsatarak, şöyle devam etti:

"Yemeğe 450 kişiyi davet ettik. Katılım beklentilerimizin altında 150 civarında oldu. Oraya gelen iş adamlarımızdan bir-iki ciddi katkı yapanların dışında çok ciddi destek çıkmadı. Yemek davetimize icabet etmeyenlere de bir şekilde ulaşacağız. Kimse 'Bizden bir şey istenmedi' diyemeyecek. Bize ya destek verecek ya vermeyecek. 'Vermiyorum' diyebilir ama bunu net şekilde söyleyecek. Dolayısıyla yanımızda görüntü verip de arkasını dönüp gitmeyecek. Böyle bir şeyi kesinlikle kabul etmeyeceğiz. Eğer böyle bir şey olursa kendilerine teessüflerimizi söyleriz."

"Bu takım kümede kalacak"

Tuna, Eskişehirspor için başlattıkları kısa mesaj (SMS) kampanyasında hayal kırıklığına uğradıklarını vurguladı.

Binlerce kişinin insanın yaşadığı kentte SMS kampanyasının istenilen düzeyde olmamasından duyduğu üzüntüyü dile getiren Tuna, şunları söyledi:

"Biz bu şehir destek vermese de dışarıdan aldığımız desteklerle bu takıma katkı sağlayacağız. Eskişehirpor'a kimin katkı yapıp yapmadığı da net şekilde ortaya çıkacak. Beraber yola çıktığımız arkadaşlarımızdan biraz daha fazla gayret göstermelerini bekliyoruz. Bu iş olacak, bu takım kümede kalacak. Ben burada gelip geçici insanım Eskişehirspor çok önemli bir marka Eskişehirspor'u seven Eskişehirspor'a destek verir. Biz çok büyük rakamlar bekliyorken bu desteği bulamıyorsak başka bir dille konuşmak ya da konuşmamak lazım bu insanlarla."

Tuna, bazı kişi ve grupların yönetime olan muhalefetlerinden dolayı takım destek vermediğini belirterek, "Bu kişiler, başkalarının da destek vermesini engelliyor. Bu doğru değil. Yönetimle ilgili hesaplarını kongrelerde görsünler. Bizi Eskişehirspor'un ligdeki durumu ilgilendiriyor. Ben biliyorum ki bu yemeğe gelmeyen iş adamlarının katılmamaları yönünde telkinde, tavsiyede ve hatta tehditte bulunanlar var bunların kim olduğunu biliyoruz. Bir şekilde bu yolda insanlar durduğu yeri yeniden gözden geçirsin." ifadelerini kullandı.

"Şu an birlik ve beraberlik zamanı"

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan ise 3 yıldır kulübü yönettiklerini ve maddi sıkıntıyı her fırsatta dile getirdiklerini anlattı.

Kulübün sıkıntısı üzerinden çıkar sağlamaya çalışanların olduğunu vurgulayan Hoşcan, şunları bildirdi:

"Bu kulübün 3 kez seçimle gelmiş bir başkan olarak makama karşı yapılan saygısızlığı kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Eskişehirspor'un kendinden başka dostu yok ama kendinden başka düşmanı da yok. Beni ve arkadaşlarımı beğenmeyenlerin 'aman biz destek vermeyiz, verdirmeyiz' demeleri Eskişehirspor düşmanlığının açık bir ifadesidir. Olayı kişiselleştirmenin camiamıza ve takımımıza verdiği zarar ortada. İçinde bulunduğumuz durumdan halen kendilerine çıkar sağlamaya çalışanların Eskişehirspor'a kalan son 6 maçta zarar vermemesini diliyorum. Şu an birlik ve beraberlik zamanı."

Kaynak: AA / Spor

Güngör Azim Tuna Torku Konyaspor Eskişehirspor Mesut Hoşcan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title