Haberler

Eskişehir'in İpini Ekigho Çekti

Ligde sonucu merakla beklenen Samsunspor Eskişehispor mücadelesinde gülen taraf 3-1 ile ev sahibi Samsunspor oldu.

Ligde sonucu merakla beklenen Samsunspor Eskişehispor mücadelesinde gülen taraf 3-1 ile ev sahibi Samsunspor oldu.

Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan ve Hüseyin Göçek'in yönettiği mücadelede Samsunspor'da forma giyen Nijeryalı futbolcu yaptığı 1 gol ve 2 asist ile karşılaşmaya damga vurdu.

Ligde alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Samsunspor ile üst sıralarda tutunmak isteyen Eskişehirspor arasında oynanan mücadelede ilk yarının 44. dakikasında Ekigho'nun sol kanattan yaptığı bindirmede Yunan golcü Gekas rakip fileleri havalandırdı ve ilk yarı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda da üstün futbolunu sürdüren Mesut Bakkal yönetimindeki Samsunspor'da ilk golü hazırlıyan Ekigho 51. dakikada farkı ikiye çıkarırken eski Fenerbahçeli Uğur Boral 63. dakikada maçın adamı Ekigho'nun düzgün pasında topla buluşarak farkı 3'e çıkardı.

Bu arada Samsunspor'un Yunan golcüsü Gekas 57. dakikada taç atışı esnasında vakit geçirmesi sebebiyle hakem Hüseyin Göçek tarafından ikinci sarı kart ile oyun dışına gönderildi.

Eskişehirspor'un tek sayısı ise 84.dakikada Volkan Yaman'dan geldi ve karşılaşma 3-1 Samsunspor lehine sona erdi.

Alınan bu sonucun ardından Samsunspor puanını 23'e çıkartırken konuk ekip Eskişehirspor 38 puanda kaldı.

Samsunspor Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşırken Eskişehirspor kendi evinde Kardemir Karabükspor'u konuk edecek.

Karşılaşmadan dakikalar birazdan....

Kaynak: Sporx.com / Spor

Hüseyin Göçek Eskişehirspor Samsunspor 19 Mayıs Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title