Haberler

Erkan Teper, Almanya'da Ringe Çıkıyor

Ağır sıklet boksör Erkan Teper, 18 Mart'ta Almanya'nın Leipzik kentinde IBF şampiyonluk maçına çıkıyor. Alman boksör Marius Wach, karşısında yumruk sallayacak olan Teper, antrenman temposunu yükseltirken, 7 kilo vererek 114 kiloya indi.

Maça çok iyi hazırlandığını belirten Erkan Teper, "Yeni antrenörümle çok iyi anlaşıyoruz. Kendisi dünyanın efsanelerindendir. Sevenlerime özellikle bu maçımı kaçırmamalarını tavsiye ediyorum çünkü yeni antrenörümün verdiği taktikler çerçevesinde bir maç çıkaracağım. Eski antrenörüm ile bir türlü ortak yolu bulamamıştık, bende yapmaya çalıştığı değişiklikler bana olumsuz yansıdı. O yüzden kendisiyle yolları ayırmak zorunda kaldık. Hedefimiz dünya şampiyonu olarak ülkemize ağır sıklette bir ilk yaşatıp, dünya şampiyonluk kemerini getirmektir" şeklinde konuştu.

Alyaz: "Yeni antrenör ile mükemmel bir performans"

Teper'in basın danışmanı Vedat Alyaz ise rakip Marius Wach'ın 2012 yılında dünya şampiyonu Klitschko'ya karşı yaptığı maçı çok az bir farkla kaybettiğini vurgulayarak, "Rakip çok kaliteli bir sporcu. Bu maç yılın en iyi karşılaşmalarından birisi olacaktır. Tabi antrenör değişikliği de Erkan'ı pozitif yönde etkiledi. Yeni antrenör Kübalı Yoan Pablo Hernandez, boksun en iyilerinden birisiydi. Küba boksunun inceliklerini bilen bir efsane. 2014 yılında dünya şampiyonumuz Fırat Arslan'ı da yenmiş başarılı bir boksör" dedi.

Alyaz, geçtiğimiz yıl Türk boks kulübü EC Box'un sporcusu olan Christian Hammer'e Avrupa şampiyonluk kemerini kaybeden Erkan Teper'in, profesyonel boksta almış olduğu ilk yenilginin kendisini yeniden ateşlediğini vurgulayarak, rakibin antrenörü Bülent Başer ve menajeri Erol Ceylan'ın da o başarıda büyük payı olduğunu belirtti. Alyaz, sporcumuzun dünyanın en iyi boksörleriyle sparring dövüşleri yaparak antrenmanlarının sonuna yaklaştığını vurguladı. - STUTTGART

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Erkan Teper Almanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title