Haberler

Eray İşcan: "Muslera Hem Şans Hem Engel"

Galatasaray'ın 3 genç kalecisi Eray İşcan, Alperen Uysal ve İsmail Çipe sarı-kırmızılı takımın kamp yaptığı otelde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Galatasaray'ın 3 genç kalecisi Eray İşcan, Alperen Uysal ve İsmail Çipe sarı-kırmızılı takımın kamp yaptığı otelde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

2 gün önce sözleşmesi 2018 yılına kadar uzatılan Eray İşcan çok mutlu olduğunu belirterek, "Sözleşmemin sonuna kadar Galatasaray'a hizmet etmek istiyorum. Hedefim Galatasaray'da kaleye geçip uzun yıllar Galatasaray'ın kalesini korumak" ifadesinde bulundu.

İşcan, başka bir takıma kiralık gitmeyi isteyip istemeyeceği hakkında gelen bir soruya ise, "Gidilecek takıma bakmak lazım. Eğer orada da yedek kalacaksam burada kalıp Galatasaray'da yedek kalmayı ya da 3. kaleci olmayı tercih ederim. Galatasaray gibi bir kulüpten gidiyorsanız oynamanız lazım" yanıtını verdi.

"GENÇ YAŞTA GELEN ŞANSLARI İYİ DEĞERLENDİRİRSENİZ EN İYİ YERLERE GELEBİLİRSİNİZ"

Muslera'nın kendileri için "hem bir şans hem de bir engel" olduğunu ifade eden İşcan, son zamanlarda başarılı olan genç kaleciler hakkında ise, "Eskiden kaleciler belli bir yaştan sonra iyi olur diye bir kriter vardı ama bu kriterleri gündemde olan başarılı genç kaleciler yıktı. Kalecilikte tecrübe önemli ama genç yaşta da gelen şansları iyi değerlendirirseniz en iyi yerlere gelebilirsiniz" yorumunda bulundu.

"MUSLERA'DAN BİR ŞEYLER ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Porto'dan Sinan Bolat'ın transfer edilme ihtimalinin sorulması üzerine ise sarı-kırmızılı kaleci Eray İşcan, "Sinan abi tecrübeli ve iyi bir kaleci. Ben de genç bir kaleciyim ve yeni yeni bir yerlere gelmeye çalışıyorum. Önümüzde Muslera gibi bir kaleci var. Ondan bir şeyler öğrenmeye çalışıyoruz. Sinan abi gelirse de rekabet içinde oluruz ve rekabet başarıyı getirir" yanıtını verdi.

İşcan, antrenmanlarda kendilerini en çok Burak Yılmaz'ın zorladığını belirtti.

ALPEREN UYSAL: "BURADA KALICI OLMAK İSTİYORUZ"

Galatasaray'ın genç kalecisi Alperen Uysal ise katıldığı ilk kamp olması nedeniyle mutlu olduğunu dile getirerek, "Bu bizim için büyük bir şans ve bu şansı değerlendirmek istiyoruz. Kendimizi gösterip burada kalıcı olmak istiyoruz" dedi.

Alperen gibi ilk defa Galatasaray A Takımı ile bir kampa katılmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden İsmail Çipe, emeği geçen hocalarına teşekkür etti.

İki genç kaleci de Türkiye'de idol olarak gördükleri bir kaleci olmadığını belirtirken, Tolga Zengin ve Onur Kıvrak'ı beğendikleri söylediler. İki genç file bekçisi de idollerinin Buffon olduğunu dile getirdi. - SALZBURG

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Eray İşcan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title