Haberler

Ender Arslan'dan Kadın Basketboluna Övgü

Galatasaray Liv Hospital’ın Kaptanı Ender Arslan, “Kadın basketbolu, açıkçası bizim erkek basketbolundan daha başarılı” dedi.

Galatasaray Liv Hospital'ın Kaptanı Ender Arslan, "Kadın basketbolu, açıkçası bizim erkek basketbolundan daha başarılı" dedi.

Sarı-kırmızılı basketbol takımı bugün Abdi İpekçi Spor Salonu'nda basınla buluştu. Kaptan Ender Arslan ise yaptığı açıklamalarla yeni sezonu değerlendirdi.

Ender Arslan, zor ve uzun bir sezonun kendilerini beklediğini ifade ederek, "Yoğun bir yaz döneminin ardından, önemli hedeflerle inşallah güzel bir sezona başlıyoruz. Tabi öncelikle bizim takım için sakatlıksız bir sezon geçmesini diliyorum. Çünkü son iki sezon sakatlıklardan bayağı bir çektik" açıklamasını yaptı.

"ZOR BİR TURNUVA İDİ"

"Milli takımdan hazır geldik. Ama yoğunluktan dolayı yorgun döndük" diyen tecrübeli basketbolcu, sözlerine şöyle devam etti:

"Çünkü orada bayağı bir yıprandık. Zor bir turnuva idi. Ama bende iyi geçtiğini düşünüyorum. Sonuna kadar mücadelemizi verdik. Dünya'nın en iyi sekiz takımı arasına kaldık. Bu önemli bir başarı idi Türk basketbolu için. Şimdi tekrardan Galatasaray'ın başarısı için enerjimizi harcayacağız. Son iki sezonda olduğu gibi bu sezonda önemli başarılara imza atıp hem Euroleague'de hem de Türkiye liginde iyi bir sezon geçirmek istiyoruz."

Galatasaraylı Basketbolcu Ender Arslan, FIBA Bayanlar Dünya Şampiyonası için ise, "Açıkçası bizim erkek basketbolundan daha başarılılar. O konuda aslında biz onların izinden gittik. Türkiye'de onların çok başarılı olacaklarına inanıyorum." dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Liv Hospital Abdi İpekçi Spor Salonu Ender Arslan Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title