Haberler

Elazığspor Yönetimi, Başarılı Sonuçlara Rağmen Ekonomik Sıkıntıyı Çözemeyince İstifa Etti

Elazığspor Kulüp Başkanı Akın Şatıroğlu, kulüpte başlayan ekonomik sıkıntıya çözüm bulamadıkları gerekçesiyle yönetim kurulu ile birlikte istifa ettiklerini duyurdu.

Elazığspor Kulüp Başkanı Akın Şatıroğlu, kulüpte başlayan ekonomik sıkıntıya çözüm bulamadıkları gerekçesiyle yönetim kurulu ile birlikte istifa ettiklerini duyurdu.

Bank Asya Ligi ekiplerinden Elazığspor Başkanı Akın Şatıroğlu, dün gece kentte yerel yayın yapan televizyonlara telefonla bağlanarak, kulübün içinde bulunduğu ekonomik sorunlara çözüm bulamadıkları için yönetim kurulu olara istifa ettiklerini bildirdi. Sezon başından beri görevlerini, içinde bulundukları ekonomik sıkıntılara rağmen başarılı bir şekilde yapmanan gururu içinde olduklarını anlatan Şatıroğlu, şöyle dedi:

"Allah'a şükürler olsun bize verilen görevi layıkıyla yerine getirdiğimize inanıyoruz. Tabi ki hatalarımız oldu. Yapmak istediğimiz çok işler vardı ama nasip buraya kadarmış. Çok şükür ki, 3'ncü Lig'e düşmek üzere olan bu takım, Süper Lig'e çıkma aşamasında. Bugün lig bitse Elazığspor Süper Lig'de diyebiliriz. Allah bana ve ekibime bu gururu yaşattı şükürler olsun. Bizim gelişimiz bir anlamda Elazığspor'un kurtuluşuydu. İnanın gidişimiz de öyle oldu. Elazığspor'un kurtulması ve sıkıntı yaşamaması için gelmiştik, o amaçla da gidiyoruz. Bizlerin Elazığspor'da başka hiçbir hedefi olmadı. Bugün yönetimimiz bu sıkıntıyı aşamayacağımız bir konuma gelince bu kararı almak zorunda kaldık. Tabi ki bizim futbolcularımıza verdiğimiz sözler de vardı. Buradan futbolcularımıza ve teknik heyetimize sonsuz teşekkür ediyorum. Allah'a şükürler olsun bütün sıkıntılara rağmen aslanlar gibi Elazığspor'un formasının değerini bilerek ve bizlere güvenerek görevlerini yerine getirdiler"

Zirvede olan bir Elazığspor'un olduğuna dikkat çeken Şatıroğlu, gidişlerinin belki çare olmayacağını ancak gelecek yeni yönetimin çare olabileceğini ifade etti. Daha önce takımı hiç bir zaman sahipsiz bırakmayacaklarını açıkladıklarını anımsatan Şatıroğlu, şöyle konuştu:

"Biz hep bir ışık görmeden Elazığspor'u sahipsiz bırakmayacağız demiştik. Allah'a şükürler olsun o ışığı aldıktan sonra bıraktık. İnşallah gelecek arkadaşlarımız bu görevi en iyi şekilde alır ve en güzel şekilde de sonuca ulaştırırlar. Hep birlikte o Elazığspor'un Süper Lig'e çıkış coşkusunu yaşarız. İlk aldığımız dönemde, icraata başladığımız ilk transfer döneminden itibaren Allah'a şükürler olsun çok iyi işler yaptığımıza inanıyoruz. Transfer anlamında, teknik heyet seçimi konusunda çok güzel ve olumlu kararlar verdiğimize inanıyoruz. Tabi bunları düşünürken bir de başarımıza baktık. Dediğim ilk transfer döneminden itibaren Elazığspor oynadığı 63 müsabakadan sadece 7 mağlubiyet almıştır. Taraftarın artık sürekli kazanmaya alıştıran ve sürekli coşku yaşatan bir Elazığspor ortaya çıktı. Bu da bize nasip oldu. İnşallah böyle de devam eder. Selçuk Bey'in bir çalışması var. Asbaşkanımız olarak çok iyi işler yaptık. Öztürk'ten bu ışığı alınca biz de görevi devretmeyi uygun bulduk. Tabi ki onların başarısı için biz de elimizden gelen her şeyi sonuna kadar yapacağız."

Bu arada Elazığspor Kulubü Asbaşkanı Selçuk Öztürk'ün başkanlığında yeni bir yönetimin oluşturulduğu ve kulüb yönetimine talip oldukları belirtildi. - Elazığ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Pınar Karşıyaka Play Off Serisi kaç kaç, kim önde? Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka Play Off maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Mayıs Basketbol Play Off CANLI İZLE! Antalyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Antalyaspor ADS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title