Haberler

Elazığspor'dan Basın Mensuplarına İftar Yemeği

Elazığspor yönetim kurulu dün akşam düzenlenen iftar yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Elazığspor yönetim kurulu dün akşam düzenlenen iftar yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İftar yemeğine Elazığspor Futbol Şube Sorumluları Zafer Yetiş ile Yüksel Aydın, Hukuk İşleri Sorumlusu Burhan Şener, İdari İşler Sorumlusu Cahit Gürgöze katıldı.

İftarda bir açıklama yapan Elazığspor 2. Başkanı Korkut Şerifoğulları 2013-2014 futbol sezonunda takımın iç saha karşılaşmalarında oynayacağı karşılaşmalarda geçerli olacak kombine kartlar ve yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili bilgi verdi. Şerifoğulları, "Bilindiği üzere takımımız yeni sezon hazırlıklarının 1. etabını Elazığ'da kendi tesislerinde gerçekleştirip daha sonra ikinci etap kamp çalışmaları için Hollanda'ya gitti. Hepimizin yakından takip etiği gibi takımımızın çok faydalı bir kamp süreci geçirdiğini belirtmek isterim. İnşallah yeni sezona eksiksiz bir şekilde girmeyi hedefliyoruz. Takımımız 4 Ağustos'ta Türkiye'ye dönecek ve 2 günlük iznin ardından 10-11 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan TSYD turnuvasına katılmak üzere Ankara'da toplanacak. Bu turnuvanın ardından ise sezonun ilk maçı olan Akhisar Belediyespor maçı için 13 Ağustos'ta İzmir'de toplanıp bu karşılaşmanın hazırlıklarını bu şehirde sürdüreceğiz. İdari anlamda da çalışmalarımız sürüyor. Bu yıl Sanica Boru ile olan bir yıllık sözleşmemiz sona erdi. Kulüp Başkanımız Sayın Selçuk Öztürk'ün firma yetkilileri ile yapmış olduğu yoğun görüşmeler ne yazık ki olumsuz sonuçlandı. Burada sizlerin huzurunda geçen sezon isim sponsoru olan Sanica Boru'ya da teşekkür ederim. Ayrıca başkanımızın isim sponsorluğu konusunda çalışmaları devam etmekte olup, gelecek olan teklifleri de değerlendireceğimizi de siz değerli basın mensuplarıyla paylaşmak isterim" dedi.

Kombine kart satışlarının başladığını belirten Şerifoğulları, taraftarların kombine kartları satış noktası olarak belirledikleri Gazi Caddesi ve Vali Fahribey Caddesi'nde bulunan Batı Kitap Kırtasiye'den temin edebileceğini söyledi. Şerifoğlulları, "Kombine kart fiyatlarını sizlerin huzurunda bir kez daha paylaşmak istiyorum. Yeni sezon için kombi kart fiyatlarımızı protokol tribün 3 bin TL, VIP tribün bin 200 TL, kapalı tribün 700 TL, maraton tribün 400 TL ve kale arkası tribünleri 200 TL olarak belirledik. Bu fiyatlara ise bankalarla yaptığımız görüşmeler neticesinde Ziraat Bankası, İşbankası maximum kart sahiplerine 7 taksit, Vakıfbank, Yapı Kredi Bankası world kart ile Garanti Bankası, Denizbank, Şekerbank, Teb ve İng Bank bonus kart sahiplerine ise 8 taksit imkanı sağlıyoruz" şeklinde konuştu.

Kombine kart alacak taraftarlara "taraftar kart" hizmeti sunmayı da hedeflediklerine belirten Şerifoğulları konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bir çok firma ile görüşmelerimizin sürdüğünü ve bu çerçeveyi de genişletmeyi hedeflediğimizi siz değerli basın mensuplarına duyurmak isterim. Görüşmeleriz neticesinde Medical Park Hastaneleri'nde yüzde 20, Damat Tween mağazalarında yüzde 30, Batı Kitap Kırtasiye'de yüzde 15, Mado Pastaneleri'nde yüzde 15, Özsüt Pastaneleri'nde yüzde 15 ve 46 Edem Pastaneleri'nde yüzde 15 olarak belirlediğimiz indirim imkanını kombine kart alan taraftarlarımıza sunmayı amaçlıyoruz. Hiçbir zaman desteğini Elazığspor'dan esirgemeyen vefalı taraftarımıza bir nebze katkıda bulunmak ve zaten fiyat olarak da uygun olan kombine kart satışlarımızı daha cazip hale getirmeyi hedefliyoruz." - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title